Uutiset

"Paikka on mailille hyvä, kyllä siitä jotain pitäisi ottaa", kertoo Antti Tupamäki Polarasta videolla

Ylivieskan Keskisessä ravataan kansainvälinen kutsukilpailu kylmäveriruunille lauantaina ja sununtaina. Parhaat kotimaiset voimat kohtaavat ruotsalais- ja norjalaisvieraat. Hallitseva ruunaruhtinas Polara herättää vieraissa kunnioitusta, eikä Antti Tupamäki lähde häviämään.

https://youtu.be/MRSFDzhd960

Antti Tupamäki luottaa Polaraan MT Ravinetin videohaastattelussa.

Lahden takaa tulleista vieraista Polar Northug voi olla kokonaiskisassa kovin. Skellefteåssa 12 hevosta valmentava Jens Eriksson arvioi, että hevonen on kunnossa, mutta lähtöpaikka 7 lauantain mailille on turhan ulkona.

"Tänään yritetään olla mahdollisimman kärkipäässä. Huomisen 2 600 metriä on meille parempi matka ja pitkän loppusuoran pitäisi suosia meitä."Polar Northug otti puoliltapäivin teräviä spurtteja tarhassa. Ohjastaja-valmentaja Jens Eriksson ennakoi ruunan mahdollisuuksien olevan huomisen 2 600 metrillä parempi kuin tänään maililla.

Valmentaja Jan Ove Olsen kertoi, että Olli Koivusen ajama Faks Nils on huippukunnossa. Tänään haetaan hyvää juoksu uloimmalta lähtöradalta ja huomenna toiveet ovat korkeammalla pidemmällä matkalla.

MT Ravinettiä julkaiseva Maaseudun Tulevaisuus on Ruunaruhtinas-kilpailun yhteistyökumppani.Aiheeseen liittyvät artikkelit

Grönstrand ja Mäkinen ostivat menestyneen Norjan kylmäverisen

Jani Kanerva on Ravitoimittajat ry:n uusi puheenjohtaja

Aikansa ikäluokkamenestyjä Antti Tupamäelle – talliin myös paluumuuttaja

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video