Uutiset

Kuka on ensimmäisenä paalulla Vermossa?

Ensi keskiviikkona Vermossa juostaan 20 metriä enemmän, kun ennen kaikkea loppusuora on venynyt tuon verran. Mukana Pekka Korven videohaastattelu.

Vermon raviradan "loppusuoran pidennysprojekti" on tullut loppusuoralleen. Keskiviikkoiltana hevoset ottelivat vielä täydellä matkalla esimerkiksi "normaalin" 2100 metriä. Ensi keskiviikkona mennään jo 2120 metriä, ja nuo ylimääräiset tulevat siis nimenomaan loppusuoran päähän. Maalipaalua on viety 20 metriä eteenpäin entistä lähemmäs Vermon tallikaarretta. Mielenkiintoista nähdä, vaikuttaako tämä kilvanajoihin ja tulojärjestyksiin. Aiemmin loppusuora oli 180 metrin mittainen. Tästä lähtien se on siis täydet 200 metriä.

No nyt näyttää jo vähän paremmalta, mutta eihän tuossa vieläkään ole mitään, millä selvittää tulojärjestys? Ensi keskiviikkona kuulemma on.Viimeisen lähdön lyhemmällä loppusuoralla voitti American Hero, 3, uransa avausstartissa rattaillaan valmentajansa Pekka Korpi. Kuka olisikaan ollut parempi viemään vanhan loppusuoran viimeisen kisan, kuin Vermon kuningas kautta vuosien?

Voit kuunnella tästä Korven videohaastattelun alta ennen kaikkea tallin tähden Mascate Matchin vaiheista, mutta muutamalla sanalla myös loppusuoran pidennyksestä. Pekka Korpi kommentoi tarkemmin varsan valinnan prinsiippejään esimerkiksi Ypäjän ensi viikon huutokaupasta perjantain Maaseudun Tulevaisuudessa. Lehden nettiversio on luettavissa lauantaiaamusta alkaen.

https://www.youtube.com/watch?v=shvP7fuEF3c

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pekka Korpi MT Ravien jaksossa: "Pärjääminen on hevosesta kiinni"

MT Ravit "Kultasormi" Pekka Korvella: "Olen aina seurannut hyviä valmentajia ja hyviä hevosia"

Mascate Match on Antti Teivaisen käsissä 75-varma

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video