Uutiset

Ravilähetykset jatkuvat kanavalla 26

Antti Savolainen
Lauantain ravilähetyksiä voi katsella antenniverkon kanavalla 26.

Antenniverkon kanavalla 26 nähdään jatkossakin lauantaisin ravilähetyksiä. Ravilähetykset katsojille tarjoavat MT Ravinettiäkin julkaiseva Maaseudun Tulevaisuus ja Hevosurheilu-lehti. Tällä tietoa lähetyksiä näytetään vuoden loppuun asti.

Raviurheilun keskusjärjestön Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen sanoo, että kanavapaikka 26 on osoittautunut merkittäväksi väyläksi raviurheilun seuraamiseen.


”Olemme todella iloisia ja innoissamme siitä, että nyt myös uuden pääsarjan Kavioliigan osakilpailut esitetään antenniverkon kanavalla 26”, Mäkinen sanoo Hippoksen tiedotteessa.


”Myös ensimmäinen Kavioliiga Grand Prix 16. marraskuuta esitetään kanavalla 26. Lisäksi Grand Prix -lähdöt nähdään Yleltä, kun Kavionjälkiä-ohjelma saa jatkoa. Nämä ovat erittäin merkittäviä asioita lajin tunnettuuden ja suosion kasvattamisen kannalta, minkä eteen teemme keskusjärjestössä lujasti töitä”, hän jatkaa.


Antenniverkon kanavapaikalla 26 voit seurata jokaista Kavioliiga-osakilpailua sekä päivän muita ravilähtöjä lauantaisin pääsääntöisesti kello 15.15 alkaen. Kavioliiga Grand Prix -päivän lähetysajasta tiedotetaan erikseen.


Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät täältä


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Elitloppet näkyy ilmaiseksi kanavalla 26 - Ravinetti uutisoi suoraan Solvallasta

Vermon keskiviikko ja Finlandia-ajo näkyvät kanavalla 26

Nyt se on varmaa: Propulsion Prix d'Ameriqueen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video