Uutiset

Ruotsalaisvieras Backegubben 5-vuotislähdön voittoon - katso Tapio Perttusen kommentit Vixelistä videolta

Antti Savolainen
Backegubben ja Björn Karlsson voittivat 5-vuotislähdön Power Parkissa. Toiseksi kirii ulkoa Vixeli ja välissä kolmanneksi sijoittuu Sippimies.

Björn Karlsson suitsi Power Parkin ravien 5-vuotislähdön voiton Backegubbenilla. Ori vetäisi mailin ryhmän johtopaikalta kilometriaikaan 23,3. Ykköspalkinto oli 5 000 euroa.

"Backegubben on nopea hevonen ja luotin siihen. Oikeastaan ainut kysymysmerkki oli, että hevonen on nyt ensimmäistä kertaa pitkässä reissussa, mutta kaikki on mennyt hyvin", Karlsson totesi.

Backegubben on voittanut 24 startistaan 11 ja kerännyt lähes 50 000 euron voittosumman. Bork Odinin ja Norm Toran poika on Karlssonin perheen hevonen ja kotikasvatti.

11 hevosta Molidenissa noin Vaasan korkeudella valmentava Karlsson oli reissussa perheen voimin ja oli tyytyväinen matkan kulkun. Huomenna on vuorossa varsinainen pääkoitos, kun Nordic Kingissä voittoa tavoittelee tallin Tangen Haap. Elitkampen-voittajalla on varsin synkkä lähtörata 12.

"Hevonen on nopea ja kunnossa, mutta lähtöpaikka hankaloittaa paljon", Karlsson tiivisti.Tapio Perttunen kiritti Vixelin komeaan loppuvetoon, joka kantoi toiseksi kilometriajalla 23,4. Kolmas oli johtavan rinnalla juossut Sipppimies 23,4. Tapio Perttunen oli tyytyväinen hevoseensa. Vixelin jatkosuunitelmia voi katsoa oheiselta videolta.

https://youtu.be/0S_UBoRBbPI

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Perttusella taas huima viikko - Cacshot hakee revanssia illalla Vermosta

Kuninkuuskisojen konkari tähyää kotikisoihin: "Kunkkarien henkeä kannattaa vaalia"

Power Parkin Kunkkarit saivat äänivyöryn - mitä mieltä tällä viikolla?

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video