Uutiset

Agentti vaanii yllätyksiä

Anu Leppänen
Jaa artikkeli:

Kaj Widell ajaa seuraavat kaksi iltaa, tänään tiistaina sekä huomenna, kilpaa kotiradallaan Solvallassa. Molemmille illoille on yllätysvetoja.

Tänään Solvallassa on rohea T65-jackpot, täysosumalla voi voittaa jopa 400000 eurossa laskettuna. Widell ei usko oman 65-ajokkinsa Enjoy Di Quattron (T65-2) yllätysmahdollisuuksiin.

"Se ei ole tuttu minulle, mutta mikään ei taida viitata nyt menestykseen, valitettavasti", Widell huokaa.

"Avauslähdön Svante Båthin valmennettava Walle E.W. (lähtö 1) sen sijaan voisi ilmeisesti yllättää. Se hylättiin murtautumisesta edellisellä kerralla, ja viimeksi se oli laukannut häiriöstä loppusuoran alussa, missä oli palanut ihan kärkisija. Ruuna oli säikähtänyt kanssakilpailijan huitomista käskiessä. Se on ainakin tauluaan parempi."

Widell on muuttanut hiljattain Västeråsiin 90 kilometriä länteen edellisestä asuinpaikastaan Arlandan lentoaseman läheisyydessä.

"Kaikki meni hyvin. Meillä on nyt ihan luksuspaikka järven rannassa kerrostalossa."

Keskiviikon T86-raveissa Widell uskoo eniten ajokkeihinsa ennen T86-peliä.

"R.H. Garanti (T5-1) ei ollut huono ajaessani sitä viimeksi. Silloin se oli takarivissä, nyt eturivissä, ja luulen että se voisi avata kovaa. Viimeksi se painoi vain liikaa ohjille matkalla ja menetti voimia siinä. Nyt koitetaan eri varusteita, tukitaan korvia ja vaihdetaan ehkä kuolainta, ja annan pienen yllätysvaroituksen tästä. Mex Hörsta (T5-5) oli kipeä viimeksi, ja sen startin voi unohtaa. Ruuna avaa lujaa, ja terveenä ollessaan se voisi johtaa tätä pitkään. Pidän tuosta ruunasta, ja lähtö ei nyt tunnu kovimmalta mahdolliselta Solvallan raveihin. Fleuron d'Ormoy (T5-2) ei ole tuttu minulle."

"Sundsvik Mayday (T86-2) on nyt ihan arvoitus, ja This Is Alex (T86-6) ei normaalisti riitä tällä tasolla. Se tarvitsee aika lailla kaikki ilmaiseksi."

Tästä pääset tiistai-illan T65-jackpotravien lähtölistoihin.

Klikkaamalla tästä pääset puolestaan keskiviikon T86-ravien listoille.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Enemmistö MAS Champin hylkäyksen kannalla – suurkilpailuvalvoja eri mieltä

Himasen varsatkin Huusarille – ”Halusin, että kaikki hevoseni ovat samassa tallissa”

Viikon vieras: ”Iltaravihevoset on mun kohdalta ohi”

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video