Uutiset

Lexus Dreamin kausi paketissa?

Lauantain Kultadivisioonan suuri suosikki Lexus Dream ei suorittanut Metsämäessä tasollaan. Syy selvisi pian lähdön jälkeen, ja ruuna lienee juossut tämän kauden viimeisen starttinsa.
Anu Leppänen
Yleensä menestyksekäs "Team Lexus Dream", Ari Moilanen, ruuna itse, hoitaja Johanna Kyläkoski sekä kasvattaja-omistaja Toni Lasila, tässä Kasvattajakruunu-voittoa juhlimassa, ei ollut lauantaina parhaimmillaan.

Lexus Dream ei palautunut juoksusta lainkaan normaalisti, ja Markku Niemisen valmennettava oli suurella todennäköisyydellä sairas.

"Itse olen ollut kipeänä, enkä päässyt lauantaina paikalle", kertoo kasvattaja ja osaomistaja Toni Lasila.

"Nyt oli sitten mitä ilmeisimmin heppakin taudissa, sillä se puhalsi todella pitkään startin jälkeen. Lexus Dream joutuu ainakin tutkimuksiin. Aina harmittavaa, kun hevonen sairastaa, mutta tämä ei onneksi ollut uran tärkein startti, ja taukokin oli edessä ennemmin tai myöhemmin. Pitää vain toivoa, että Lexus Dream palaa sitten kun se palaa, luultavasti keväämmällä, entistä ehompana. Toivotaan että se olisi kevään isoissa kisoissa Pohjoismaissa mukana. Parhaimmillaan ollessaan sellainen voisi olla mahdollista."

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikon vieraan rankka syksy: ”Juteltiin jo, että näinkö tämä oli tässä”

Gallupissa lääkeainerikkomustuomiot - hevonen itse sai jaksamaan viime viikolla

Raviviikko 44: siellä ja täällä 75-finaalit

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video