Uutiset

Batman Evo tähtää Derbyyn Korven tallilta

Kuva: Anu Leppänen
Batman Evo jäi Kuninkuusraveista Vermon seudulle valmennukseen.

Nelivuotias Kuopio Stakesin finaalikakkonen Batman Evo on siirtynyt suoraan Kuninkuusravien Derbykenraali-kisansa jälkeen Dimitri Hedmanilta Pekka Korvelle. Se tähtää reilun viikon päästä ajettaviin Derbyn karsintoihin seuraavaksi.

Batman Evo (Conway Hall) aloitti kautensa Heikki Korhoselta, mutta se siirtyi Kuopio Stakesin jälkeen Hedmanin valmennukseen ja Suvelan Tallin omistukseen Jyväskylään.

Ori koittaa nyt löytää parhaan vireensä kauden päätapahtuman alla kokeneista käsistä Korven tallista.

"Batman Evon jalkaa hoidettiin hieman, kun se ei ole ravannut toivotulla tavalla", kertoo Hannu-Pekka Korpi.

"Lisäksi kengitystä ja varustusta muutettiin. Se meni juuri (tiistaina) hiitissä 20 Vermossa, ja homma vaikuttaa lupaavalta. Batman tuntuu hevoselta, jolla voisi olla saumaa jonkinlaiseen menestykseen Derbyssäkin. Se ravasi suoremmassa ja tuntuu ihan oikealta hevoselta, joten tämä on mielenkintoista, vaikka valmistautumisaikaa jäi tosi rajallisesti."

Batman Evon ura numeroina:

17 starttia: 5 - 3 - 0, 34750 euroa, 13,2aly, 14,1ke

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hannu-Pekka Korven valmennettavalla Book Sevenilläkin yritetty huijausta

Työhyvinvointipsykiatri ja hevosmies Elmo Niskasaari: "Hevosammattilaisten työssä jaksamisen Pandoran lipas on avattava"

Bosses Lilyn ja Bosses Ladyn kaksivuotias veli Hannu-Pekka Korvelle: "Puhelin on soinut oikein mukavaan tahtiin, mukava että omistajat ovat tarjonneet hevosia valmennukseen”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video