Rose's Tara klaarasi härkäviikkonsa - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Rose's Tara klaarasi härkäviikkonsa

Arkistokuva: Anu Leppänen
Rose's Tara kilpaili ja voitti tällä viikolla sekä Jyväskylässä että Seinäjoella.

Villinmiehen Tammakilpailun voittaneella Rose's Taralla oli tiivis viikko, kun se kilpaili torstaina Kasvattajakruunun välierässä ja sunnuntaina Ilkka-Ajon karsinnassa. Viikko ei olisi voinut mennä paremmin, sillä tuloksena oli kaksi voittoa.

Ilkka-Ajon karsinnassa Timo Salmelan suojatti juoksi alkumatkan sisäradan jonossa, mistä se nousi kolmannessa kaarteessa toisen radan veturiksi. Keulassa juossut Twinquit kamppaili mukavasti, mutta ei pystynyt loppuun asti uhkaamaan suursuosikin voittoa. Hannu Hietasen ajokki lipui lopulta varsin selvään voittoon.

"Siinä oli varmaan sopiva hiitti", Hietanen myhäili voittajahaastattelussa torstain startista. "Pallot jäi korviin ja tuntui, että jonkin verran jäi varaakin."

Hannu Hietanen oli karsintojen hahmo, sillä laihialainen voitti kolme neljästä karsinnasta. Kaksi muuta voittoa toi Petri Klemolan valmentamat Leader-hevoset, kun Smart Leader voitti kolmevuotiaiden karsinnan keulasta ja Trouble Leader nelivuotiaiden karsinnan johtavan rinnalta.

Kolmevuotiaiden toisen karsinnan ykkönen oli Jussi Rämön valmentama ja Hannu Torvisen ajama Hudson Web, joka oli paras johtavan rinnalta.

Ilkka-Ajojen finaalit ajetaan tasoitusajoina perjantaina 23.11. Tuolloin ohjelmassa on myös suomenhevosten Ilkka-Ajo, jonka karsinnat peruttiin, kun niihin ilmoitettiin yhteensä vain 12 hevosta.

Rose's Taran kausi jatkuu ennen Ilkka-Ajon finaalia jo lauantaina Kasvattajakruunun finaalissa Jyväskylässä.

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video