Turpakäräjillä piiskakeskustelu: "Kaksi viikkoa ajokieltoa ja heti" - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Turpakäräjillä piiskakeskustelu: "Kaksi viikkoa ajokieltoa ja heti"

Kuvaus Anu Leppänen
Vermolaisvalmentajat Hannu Hietanen, Tom Eriksson ja Harri Åkerlund käyvät mielenkiintoista keskustelua tämän viikon Turpakäräjillä.

Vermolaisvalmentajat Tom Eriksson, Hannu Hietanen ja Harri Åkerlund keskustelevat mm. piiskan käytöstä ja pakkostarttisummista.

Tom Eriksson ehdottaa rangaistuskäytäntöjen muuttamista niin, että sakkojen sijaan annettaisiin ensin varoitus kielletystä ajotavasta ja seuraavasta rikkeestä reipas ajokielto ajomääristä riippumatta. Turpakäräjien raadilla on muitakin mielenkiintoisia näkökulmia ajotapoihin ja piiskan käyttämiseen.

Hannu Hietasen edesmenneestä isoäidistä Sirkka Lautamiehestä tuli muutama viikko sitten julkkis, kun J.Karjalainen teki Lautamiehestä kappaleen. Karjalainen oli löytänyt ullakkoa penkoessaan vanhan kasvikokoelman, jonka oli vuonna 1925 tehnyt Sirkka Lautamies ja Karjalainen päätyi tekemään sen pohjalta kappaleen tuntematta henkilön tarinaa. Julkisuuden kautta Lautamiehen henkilöllisyys selvisi ja paljastui, että kappaleen nainen oli Markku Hietasen äiti. Mitä Hannu muistaa isoäidistään?

Harri Åkerlund puolestaan kertoo, miten romanitausta vaikuttaa hänen mielestään elämään ravialalla. Lisäksi kolmikko keskustelee mm. Vermon tilanteesta ja tulevaisuudesta, pakkostarttisummista ja sarjojen tekemisestä ensisijaisesti Suomessa syntyneille.

Katso viikon Turpakäräjät tästä:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZJCyT9nG_dc[/embed]

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Talkkari matkaa kohti yleisöttömiä Kuninkuusraveja – "toivotaan, että ihmiset luovat Kunkkari-leirejä eri puolille Suomea"

"Faari" Hietanen perjantaina Porissa jo kilvanajossa

Hietasilla erilainen kiireinen juhannus - "Faari" sentään kotona

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video