Uutiset

Valiant Dream on sopivassa seurassa Bodenissa

Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Näin ylivoimainen Valiant Dream oli viime startissaan Lahden Kuninkuusraveissa.

Marjo Kivimaan ja Mika Forssin valmennuksessa selvää jälkeä tehnyt Valiant Dream juoksee illan Bodenin T64-raveissa.

Forss pääsee ruunan rattailla illalla ajamaan peräti 100000 kruunun ykköspalkinnosta, ja kuski on optimistinen. Forss ajaa Bodenissa illalla peräti kuudella kilpaa, ja hänellä on hyvät odotukset myös Samu Sundqvistin valmentamien kahden Ingemar Hultqvistin hevosten kanssa.

"Valiant Dreamin paikkakin parani yhdellä pykälällä ja reissu on sujunut tähän asti huippuhyvin", Forss raportoi Oulun korkeudelta.

"Valiant Dream on syönyt ja juonut, eikä reissaaminen tunnu sitä haittaavan. Minusta se on juossut yhtä kovia hevosia vastaan kotimaassa viime kisoissa ja pärjännyt hyvin, joten kyllä meillä takarivistä huolimatta pitää olla hyvä sauma voittoon asti. Tottakai reissaaminen on kysymysmerkki ja tuolta joutuu kiertämään. Varustuksesta en ole satavarma vielä. Etukengät on poissa, mutta onko takaakin ja millä kärryillä mennään, siitä en ole ihan varma vielä."

Sundqvistin hevoset ovat hyvässä iskussa, eikä menestys ole kaukaa haettua niilläkään.

"Höwings Starilla (T64-3) on jokavuotinen kuntohuippunsa päällä. Se avaa hyvin ykköseltä ja pahin vastustaja Mr Golden Quick on auton takana ulkona seiskaradalla, joten mahdollisuuksia ainakin on. My Way I.H. (lähtö 2) on myös hyvä varsa, ja se voi pärjätä 12. radasta huolimatta. Sillä on nyt taukoa, mutta tamma on lupaava, ja Samun hevoset ovat kautta linjan iskussa, kun ne ovat päässeet hyvin treenaamaan terveinä kevään sairastelun jälkeen."

Pääset tästä Bodenin T64:n Valiant Dreamin lähtölistaan.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pasi Aikion valmentama Who's Who ryöväsi miljoonan Ruotsin Lapista – katso himuinen loppukiri videolta

Very Kronos ja Milliondollarrhyme revanssimielellä Bodeniin – jatkoa seuraa Mikkelissä?

Boden on pohjoisen raviurheilun Mekka ja Vermo – lauantaina kisataan miljoonapalkinnosta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video