Uutiset

Kallasvuon ja All Laid Out Stablen varsat juhlivat Pennsylvaniassa

Kuluva viikko on tuonut Amerikan puolelta mukavaa menestystä suomalaishevosenomistajille. Sekä All Laid Out Stablen että Talli Macapellin varsat voittivat.

Maanantai-iltana Amerikan aikaa All Laid Out Stablen omistama kolmevuotias ruuna Raceace (Yankee Glide) tuli vahvan lopun ja ohitti suosikit uransa avausstartissa. Alku on amerikkalaisittain ajatellen viivästynyt, mutta sitä on kannattanut odottaa. Richard Nifty Normanin valmentama Raceace meni Pocono Downsin radalla Pennsylvaniassa mailin kilometriajassa 13,0. Ykkönen oli 6500 dollarin arvoinen ja ohjissa oli Andy Miller.

Samoissa kilvanajoissa Overseas Farmsin Ontariosta Kanadasta, eli Esa Lahtisen, kasvattama kuusivuotias peitsari ruuna Ville Valo puolestaan johti koko matkan. Pocono Downs on 5/8-osaa mailin mittainen eli n. 1000 metriä pitkä rata.

Tiistai-iltana samassa paikassa, eli keskiviikkoaamun puolella Suomen aikaa, Talli Macapellin kolmevuotias tamma Run Lindy Run (Cantab Hall) aloitti myös kauden ykkösellä. Ohjelmatiedoissa omistajana esiintyy Burke Stable, valmentajan Ron Burken mukaan, mutta tamma on siis Talli Macapellin, jonka taustalla on Olli-Pekka Kallasvuo. Run Lindy Runin ykkönen oli 7500 taalan arvoinen. Tamma meni mailin 12,6 keulasta Matt Kakaley ohjissaan ja voitti selvällä kahden hevosenmitan erolla. Run Lindy Run oli ravannut jo kaksivuotiaana koelähtöajan 11,7, mutta menestyksen tiellä "oikeissa" kilpailuissa oli laukkoja.

Pääset tästä Raceacen lähdön tuloksiin. (Klikkaamalla racing home, tue ja The Downs at Mohegan Sun Pocono löydät Run Lindy Runin tuloksiin.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kivikova Muscle Hillin poika Southwind Spirit muuttaa Suomeen

Oskari Mäenpää löysi Ohion huutokaupasta kaksi kovaa tammaa edullisesti

Kallasvuon uusi hevonen voitti Ruotsissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video