Uutiset

Elitloppet-voittaja Kouvolaan? - Ei sittenkään varmaa!

Kuva:Terhi Piispa-Helisten
Kouvolaan vai Torinoon? Ravinetin lähteen mukaan mahdollisuudet ovat "vain" 50-50.

Hevosurheilu uutisoi iltapäivällä Elitloppet-voittaja Dijonin tulevan Kymi Grand Prix'hin. Ravinetti sai illalla toisenlaista tietoa.

"Keskustelin tunti  sitten Romain Derieux'n kanssa. Hän ei ole tehnyt vielä päätöstä. Mahdollisuudet ovat edelleen 50-50", world-trot-consulting.comin ranskalaistoimittaja Fabrice Theil kertoi Ravinetille maanantai-iltana kello 21 Suomen aikaa.

"Dijonin toinen vaihtoehto on Torinon Gran Premio Costa Azzurra. Siihen tulisi viikko enemmän palautumisaikaa Elitloppetista."

Ensimmäiseksi kynnyskysymykseksi Dijonin tulolle Suomeen oli noussut lentokoneen lähtöpaikka.

"Derieux sanoi, että jos kone lähtee Belgian Liegestä, Dijon ei tule missään nimessä. Mutta vaikka kone lähtisi Ranskan Deauvillestäkin, päätöstä ei ole vielä tehty", Theil painotti.

Ravinetin tavoittama Kouvolan raviradan toiminnanjohtaja Arto Hytönen vahvisti koneen lähtöpaikasta käydyn keskustelua ja kertoi suostuneensa illalla siihen, että kone lähtee Deauvillestä. Hänelle tieto, ettei Dijonin tulo olekaan varmaa, tuli yllätyksenä.

"Täällä ollaan edelleen siinä uskossa, että Dijon tulee", Hytönen kommentoi.

Ruotsalaisen Copenhagen Cup -voittajan ja Harper Hanoverin lähdön kakkosen Handsome Bradin tulo Kouvolaan vahvistui sunnuntaina. Kymi Grand Prix'n muita varmoja osanottajia ovat tällä hetkellä ranskalaiset Billie de Montfort ja Colonel sekä suomalaiset Next Direction ja Chief Orlando. Myös Ranch Kellyn osallistuminen vaikuttaa käytännössä varmalta.

Sitä, milloin Romain Derieux tekee päätöksensä Dijonin suhteen, Fabrice Theil ei osannut maanantai-iltana sanoa.

Hevosurheilu: Elitloppet-voittaja Dijon Kouvolaan

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Kymi Grand Prix'n voittaa...?

Kymi Grand Prix'n lähtöradat arvottiin – Aetos Kronos ykköselle, Delia du Pommereux kasille

Viander: "Le Gros Bill aika hyvällä mallilla"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video