Alustavat tulojärjestykset reaaliajassa - Mobiiliheppa tavoittelee myös uusia käyttäjiä - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Alustavat tulojärjestykset reaaliajassa - Mobiiliheppa tavoittelee myös uusia käyttäjiä

Mobiiliheppa tarjoaa Heppa-järjestelmän käytetyimmät palvelut kuten lähtölistat, tulokset sekä hevos- ja henkilötiedot älypuhelimen näytölle sopivassa muodossa. Kuva: Suomen Hippos

Mobiiliheppa on älypuhelimiin suunniteltu versio Heppa-järjestelmän suosituimmista toiminnoista.

Mobiilihepasta löytyy muun muassa ravikilpailut lähtölistoineen ja tuloksineen sekä tiedot hevosista, valmentajista ja ohjastajista.

Mobiiliheppa palvelee sekä vanhoja Heppa-käyttäjiä että uusia asiakkaita ja yleisöä. Tulokset, lähtölistat sekä esimerkiksi hevosten ravikilpailuhistoria on paketoitu helposti selattavaan ja visuaalisesti tyylikkääseen muotoon. Se on Suomen Hippoksen kehittämistä järjestelmistä ensimmäinen, joka on suunniteltu puhtaasti mobiili edellä.


Täysin uusi Mobiilihepassa julkaistava toiminto on alustava tulojärjestys, jossa tieto saadaan reaaliajassa maalikamerasta. Jatkossa Mobiilihepasta voi siis tarkistaa alustavan tulojärjestyksen ennen kuin sitä julkaistaan missään muualla. Mobiilihepassa on käytetty uudenlaista grafiikkaa muun muassa lähdön väliaikojen esittämisessä.


Muiden hyvien ominaisuuksien joukkoon sisältyvät muun muassa suorat linkitykset eri sivuille sekä selaimella edestakaisin liikkuminen, mikä on ollut vanhassa Heppa-järjestelmässä puutteellista. Lisäksi hevosten kengitys- ja jenkkikärrytiedot on esitetty näppärässä muodossa.


Suomen Hippoksen tietohallintopäällikkö Jukka Niskanen kertoo, että Mobiilihepan kehitystä aiotaan jatkaa, ja suunnitelmia jatkon varalle on jo olemassa.


”Erityisesti tilastojen ja hevosten jälkeläisten osalta. Mobiilihepan työstämisessä on ollut mukana demokäyttäjäryhmä, jolta olemme saaneet kehittämisehdotuksia”, hän sanoo. - Suomen Hippoksen tiedote


Linkki Mobiiliheppaan

Näin asennat Mobiilihepan Android-puhelimesi aloitusnäyttöön


1)     Avaa puhelimesi selain ja kirjoita osoitteeksi heppa.hippos.fi/mobiili


2)     Valitse oikeasta yläkulmasta ”kolme pistettä” ja sen jälkeen ”Lisää aloitusnäyttöön”


3)     Mobiiliheppa on asennettu ja löytyy puhelimesi aloitusnäytöltä


Näin asennat Mobiilihepan iOS-puhelimesi aloitusnäyttöön


1)     Avaa puhelimesi selain ja kirjoita osoitteeksi heppa.hippos.fi/mobiili


2)     Valitse selaimen alareunasta keskimmäinen kuvake, jossa nuoli osoittaa ylöspäin, ja sen jälkeen ”Lisää Kotivalikkoon”


3)     Mobiiliheppa on asennettu ja löytyy puhelimesi aloitusnäytöltä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sami Kauhanen: "Haastava, mutta erittäin kiehtova hetki"

Sami Kauhanen on Hippoksen uusi toimitusjohtaja

Ravien paluu vahva elonmerkki

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video