Uutiset

Maarit Ollikainen korostaa tiimityön merkitystä: "Tämä on ihan täysin joukkuelaji"

Antti Savolainen
Maarit Ollikainen (oik.), Janne Lukkari ja Emmi-Noora Lukkari ovat keränneet kimppoja valmiiden kilpahevosten ympärille. Nyt rakennetaan kimppoja varsojen Swan Queen ja Quebradita Artist omistajiksi.

Maarit Ollikainen valmentaa ravihevosia aivan Kajaanin raviradan kupeessa. Lisäksi tallissa on täysihoitopaikoilla muutama ratsuhevonen. Hän korostaa, että valmennustallin toiminta vaatii tiimityötä minkä tahansa yritystoiminnan tavoin.

”Tämä on ihan täysin joukkuelaji. Meillä on osaava tiimi tallin päivittäisessä toiminnassa, vaikka itse päävastuun tästä kannankin.”

Lähimmät tiimiläiset ovat oma tytär Emmi-Noora Lukkari ja tämän serkku Janne Lukkari. Emmi-Noora käy tällä hetkellä muualla töissä, mutta lähes kaikki vapaa-aika kuluu tallilla. Janne puolestaan vetää tallin hevoskimppoja ja auttaa hänkin tallilla vapaa-aikanaan.

Ollikaisen tallissa on muun muassa useita hyviä kimppahevosia. Valmentaja näkee kimpat yhdeksi hyväksi tavaksi päästä mukaan raviurheiluun. Tallin kimppahevosten omistajat ovat tällä hetkellä Tornio-Helsinki-väliltä.

Lue Maaseudun Tulevaisuuden hevoset-sivulta lisää intervallityyppisestä kävelyvalmennuksesta hiekkakuopalla ja toimivan kimppaomistuksen kulmakivistä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Paljon pelissä!

Ravivalmentaja Maarit Ollikaisen tallissa hevoset treenaavat hiekkakuopalla mäkinousuja: ”Sykkeet nousevat helposti yli kahdensadan"

Nuori Janina Lehtonen tähtää ammattivalmentajaksi: ”Haaveena on, että voisin tulevaisuudessa tehdä kokopäiväisesti töitä hevosten kanssa.

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video