Viking Grace helpottaa T86-jackpotkierroksen painetta? - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Viking Grace helpottaa T86-jackpotkierroksen painetta?

Kuva: Ville Toivonen
Riina Rekilän valmennettavat kilpailevat tällä hetkellä ahkerasti Ruotsin puolella. Illan T86-suosikki Viking Grace on ollut kuluneen viikon Pekka Korven tallissa Tukholman lähellä.

Riina Rekilä on kilpaillut valmennettavillaan ahkerasti Ruotsin puolella viime aikoina. Tänään T86:ssa on jättipotti, jopa 2,4 miljoonaa euroa täysosumille, ja hämeenkyröläisen Viking Grace on suurimpia suosikkeja.

Rekilän hevoset ovat juosseet kolmen viikon sisään Ruotsissa jo neljästi, ja Viking Grace voitti viime viikon T86-päätöskohteen.

"Hevonen on ollut väliviikon Ruotsissa Pekka Korven tallissa, ja Janne Korpi on sanonut sen tuntuvan hyvältä", Rekilä raportoi.

"Vähän vaikea sanoa, mikä vaikutus lyhyellä starttivälillä on. Toisaalta se voi piristääkin ja toisaalta tamma on mennyt pitkien taukojen jälkeenkin aina hyvin. Viimeksi se oli vähän laiska, mikä saattoi johtua lappujen poisjätöstä. Nyt en vielä tiedä päivän varustusta, riippuu millainen tamma on. Kuski (Örjan Kihlström) osaa ajaa, mutta tämähän on pärjännyt kaikenlaisilla juoksunkuluilla, jopa johtavan rinnalta. En osaa veikata, mutta mitään negatiivistä ei ole tiedossa. Tamma astutetaan keväällä EL Titanilla."

Torstaina Rekilällä on Örebrossa kaksi valmennettavaansa startissa.

"Tai en ole varma starttaako Aragorn HossOrlando on mukava kolmevuotias, jonka olisin ilmoittanut Ulf Ohlssonille, mutta hän ei ollut paikalla. Toivottavasti tämä Carl Johan Jepson osaa ajaa nuorilla hevosilla, eiköhän. Uskotaan hyvään suoritukseen. Olen nyt halunnut starttailla Ruotsissa, kun on sopivia hevosia, ja palkinnot ovat paremmat. Ja kun on hyvä paikka Ruotsin puolella missä pitää hevosia, eikä minun tarvitse huolehtia, että miten niillä menee."

Pääset tästä illan T86-jackpotin lähtölistoille.

Viking Gracen rattailla on illalla tämännäköinen mies: Örjan Kihlström. Kuva: Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pelaajien sihti kohdallaan – taas kolme suurvoittoa Suomeen

Päivän ravit: pottitehtailu jatkuu Ruotsin illassa

Hevosten lumo ylittää Atlantin – "Pilvilinnoja ei kannata maalata, vaan harrastus maksaa aina"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video