Nordic Kingin ulkomaalaiskuusikko täsmentyi - suomalaiset selvillä maanantaina - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Nordic Kingin ulkomaalaiskuusikko täsmentyi - suomalaiset selvillä maanantaina

Kuva: Ville Toivonen
Smedheim Solan on Jan-Olov Perssonin ässä Nordic Kingissä.

Jan-Olov Perssonin tallin edustajiksi juhannuksen suurkilpailussa vahvistettiin tänään Smedheim Solan ja Tand Kraft.

Juhannuksena PowerParkin radalla Härmässä kilpailtava kylmäveristen Nordic King kerää tänä vuonna huippuosanoton myös ulkomailta. Lähtöauton taakse asettuu suomalaisten lisäksi kuusi kovaa ravuria Norjasta ja Ruotsista.

Mukana ovat alkukesän suurkilpailuvoittajat Tangen Haap ja Odd Herakles, joista ruotsalainen Tangen Haap voitti Solvallan Elitloppet–viikonloppuna Elitkampenin ja Norjan ykkösravuri Odd Herakles puolestaan juhli Oslo Grand Prixin kylmäverilähdön voittoa. Näiden kahden tuoreen voittajan lisäksi naapurimaiden edustajia ovat Smedheim Solan, Valle Mattis, Art Kjarvald ja Tand Kraft.

"Olen todella iloinen, että Nordic Kingissä nähdään Norjan ja Ruotsin huiput kisaamassa parhaita suomalaisia vastaan. Tämä on juuri ollut Nordic Kingin tarkoitus, eli tarjota yleisölle maailman parasta kylmäveriurheilua. Tällä kertaa tulijoita Norjasta ja Ruotsista oli enemmän kuin voitiin ottaa", Nordic Kingin ideoija Pekka Lillbacka sanoo.

50 000 euron ykköspalkinnosta taistelevat suomalaisnimet ovat selvillä maanantaina, jolloin kotimaisten hevosten ilmoittautuminen päättyy. Tulossa ovat parhaat suomenhevoset Josveisin ja Polaran johdolla.

Huippunimien lisäksi PowerParkin radalla on jälleen tarjolla yleisölle monipuoliset palvelut. Teltoissa on tarjolla tilaa reilut tuhat neliötä ja lisäksi uusi ravintola Kurvikievari terasseineen palvelee juhannuksen ravivieraita. Ensimmäistä kertaa on käytössä myös radan juuri valmistunut kiinteä äänentoisto, ja jo aiempina vuosina nähdyt jättisceenit tarjoavat yleisölle loistavat puitteet nauttia juhannuksen ravijuhlasta paikan päällä.

Juhannuksen aikana  20. -22.6. PowerParkissa ravataan kolmena päivänä torstaista lauantaihin. Nordic King kisataan lauantaina, jolloin ajetaan myös Toto75 –kierros. Torstaina ravit alkavat klo 18 ja perjantaina sekä lauantaina klo 14.

Juhannusta juhlitaan juhannusaattoiltana ja juhannuspäivän iltana myös PowerParkissa, jossa huippuartistit Eppu Normaalin johdolla viihdyttävät yöttömän yön juhlijoita.

Nordic Kingin rata-arvonta tapahtuu maanantaina 17.6. klo 12, ja se on nähtävissä livenä Nordic Kingin Facebook-sivulla. - Nordic Kingin tiedote

Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Olli Koivunen on varsinkin ulkomailla kilpaillessaan luonut myönteistä Suomi-kuvaa. Kuva on Elitloppet-viikonlopulta Harper Hanover -lähdön palkitsemisesta. Kuohuvaa kaataa päälle voittaja Eeliksen valmentaja Timo Nurmos.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Norjan sunnuntain raveihin kovasti tulijoita

Lillbacka realisti Nordic Kingin suhteen: ”Jää juhannukselta väliin”

Kökkä voimissaan Härmässä – PowerParkin radalla kisaavat sekä ravurit että ratsut

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video