Ravinetin 2X3 kovaa Kymi GP -päivälle - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Ravinetin 2X3 kovaa Kymi GP -päivälle

Kuva: Antti Savolainen
Jospeh Verbeeck on aina kova. Nin hyvässä kuin pahassa.

Ravinetin kaksikko listasi kumpikin kolme kovaa Kymi GP -päivään liittyvää huomiota.

Jari-Pekka Rättyä


  1. Joakim Lövgren voitti Kymi GP:n 2010 Brionilla. Tällä kertaa hän tuo Kouvolaan kaksi huippukuntoista ja optimaalisesti Kymi GP:n matsattua hevosta: Racing Mangen ja Jairon.

  2. Joseph Verbeeck sai skandinaavien vihat niskoilleen Elitloppetissa, mutta siitä viis veisaa eikä kumartele ketään Kymi GP:ssäkään. Jätä puolen hevosen mentävä aukko, ja Verbeeck menee siitä!

  3. Eelis & Olli räjäyttivät suomalaiskatsomon Harper Hanoverin lähdössä. Nyt tehtävän kovuudesta kertoo se, että Solvallassa neljänkympin pakilta kakkoseksi kiertänyt Handsome Brad on samalla viivalla. Seiskaradalta ole tietenkään realistisia mahdollisuuksia voittoon, mutta peukut pystyyn mahdollisimman hyvän sijoituksen puolesta kansainvälisessä tulikasteessa!
Antti Savolainen

  1. Handsome Brad on sisäradaltaan Kymi GP:n ennakkosuosikki. 100 000 euron arvoinen voitto ratkeaa pitkälti lähtökiihdytyksessä. Jos Carl Johan Jepson saa pidettyä tiukassa ensimäisessä kurvissa johtopaikan, muille tulee liian kiire voiton suhteen. Ulf Stenströmmer on kilpailuttanut valmennettavaansa varsin tarkasti ja ori on kehittynyt kausi kaudelta.

  2. Next Direction oli Elitloppetissa kunniakas Suomen edustaja. Lähtöpaikka on huono, mutta hevonen hyvä. Iikka Nurmosella riittää pohtimista, että lataako lähtöön vai luottaako kovaan loppuvetoon. Molemmat onnistuvat Next Directionilta. Kotivoitto on saatu viimeksi vuonna 2013 Womanizer S:n toimesta. Kymi GP:n ainut Suomessa syntynyt voittaja on toistaiseksi Bwt Magic vuonna 2000.

  3. Kymi GP:n kahdesti Trebolilla voittanut Gabriel Pou Pou on kulttihahmo Kouvolassa ja raviurheilua seuraavien espanjalaisten keskuudessa. Jos kaikki menisi kuin saduissa, avoimen tason ensikertalainen Galiu Des Bosc kirisi loppusuoralla vinhasti tototaistoon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

St Michel -sunnuntain 3x3 kovaa

Ravinetin 3x3 kovaa St Michel -lauantaille

Ravinetin 2X3 kovaa Nordic King -raveihin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video