Uutiset

Stall Macapelli ja Kallasvuo ostoksilla Ranskassa

Yksivuotiaiden ravurivarsojen laatuhuutokaupassa Deauvillen kasinokaupungissa Normandian rannikolla ostettiin torstaina ainakin yksi varsa suomalaisomistukseenkin. Olli-Pekka Kallasvuon ja kumppaneiden Stall Macapelli osti Jörgen Westholmin välityksellä ori Gaz Oilin 18000 eurolla.

Gaz Oil on The Best Madrikin jälkeläinen, ja emä Oranginette on sekin jättänyt jo yhden huippuhevosen: sen poika Vrai Voyou (Gazouillis) on tienannut 457060 euroa ja mennyt 12. Emälinja on muutenkin vankka, kuten oheisesta linkistä löytyvältä ohjelmasivulta voi nähdä. Gaz Oil jäänee valmennukseen varsan huutaneelle Westholmille, jonka kanssa Macapellilla on ollut yhteistyötä vuosia, ja joka on satsannut kovasti Ranskaan viime vuosina. Tieto Macapellin uudesta omistuksesta saatiin Team Westholmin twiittauksesta.

Ruotsalaiset ovat olleet aktiivisina Deauvillessä, jossa myytiin keskiviikkona yksi Euroopan kalleimmista huutokauppavarsoista kautta aikojen. Ready Cashin poika Guilhem de Ecajeul meni nimettömänä pysyneelle ostajalle keskiviikkoiltana 300000 euron summalla. Björn Goop osti keskiviikkona kolme varsaa yhteensä 180000:lla. Goophan on ilmoittanut ajavansa ensi talvena enemmän Ranskassa kuin Ruotsissa, ja satsaus saattaa jatkua siis pitempäänkin kaikesta päätellen. Kaksi varsoista oli myös Ready Cashista ja yksi Goopin kahteen Elitloppet-voittoon ohjastamasta Timokosta. Goop jatkoi torstaina ostamalla Timokon pojan Geoffrey d'Amin 20000:lla. Ahkerin pohjoismaalainen torstain alkuillasta oli Bodenin Hanna Olofsson kahdella ostoksella.

Pääset Gaz Oilin tarkempiin sukutietoihin ohjelmasivulle tästä.

Deauvillen huutokaupan 6.-8.9.2017 tuloksiin pääset tästä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Euroopan kakkoskisa Prix de Cornulier pyhänä: mukana tutut Zarenne Fas ja Unique Juni

Nokian ex-toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuolla on yksi neuvo nuorille, jotka miettivät elämänsä suuntaa: "Sattuma puuttuu peliin, aina"

Hevoset ovat olleet Olli-Pekka Kallasvuon juttu jo pikkupojasta lähtien: "Se vain kolahti minuun se näky"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video