Uutiset

Maaseudun Tulevaisuus Kavioliigan yhteistyökumppaniksi

MT Ravinettiä, MT Raveja ja TalkKaria julkaiseva Maaseudun Tulevaisuus on Kavioliigan tuore yhteistyökumppani. 

”Odotamme mielenkiinnolla, millaisen vastaanoton tuore Kavioliiga saa suuren yleisön keskuudessa”, MT Ravinetin tuottaja Antti Savolainen sanoo.

”Suomen suurin ravi- ja hevosaiheinen media Maaseudun Tulevaisuus on panostanut ravi- ja hevosuutisointiin raskaalla kädellä viime vuosina muun muassa MT Ravinetin, viikoittaisen ravisivun ja TalkKarin julkaisemisen myötä. Yhteistyössä Hevosurheilu-lehden kanssa olemme mahdollistaneet lauantain ravilähetyksen näkymisen antenniverkon kanavalla 26”, Savolainen jatkaa.

Kavioliigassa seurataan paitsi huippuhevosten, myös niiden taustajoukkojen matkaa kauden aikana. Hevosten ohjastajille, valmentajille, omistajille, hoitajille sekä kasvattajille on luotu omat pistepörssit, joissa taustajoukot keräävät pisteitä hevostensa suorituksista.

Yhtenä kumppanuuden osana Kavioliigan omistajapörssistä tulee Maaseudun Tulevaisuuden nimikkotuote.

”Maaseudun Tulevaisuus on ottanut vahvaa jalansijaa raviurheilun uutisoinnissa ja on ilo jatkaa yhteistyötä Kavioliigan merkeissä. Uskon, että Kavioliiga luo uutta tarttumapintaa paitsi seuraajillemme, myös pääsarjan kumppaneille. Pistepörssien avulla haluamme nostaa tärkeää työtä tekeviä hevosten taustajoukkoja aiempaa laajemmin esille, ja on ilahduttavaa, että MT nähdään kuluvalla kaudella omistajien pistepörssin kumppanina. Lajisuosion ja tunnettuuden kannalta viikoittainen näkyvyys kanavalla 26 on erittäin merkittävä asia”, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen iloitsee.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: Gaalaloistoa ja Kavioliiga-dramatiikkaa

Päivän ravit: T.Rexin Kavioliiga, Ravigaala ja Cleangame

Kauhasen kaksikko yrittää iskeä Kavioliigassa puun takaa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video