Jälleen paha kolari Ruotsin kylmäverilähdössä - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Jälleen paha kolari Ruotsin kylmäverilähdössä

Kuvituskuva: Anu Leppänen
Ravikilpailuissa otetuista lääkeainenäytteistä kaksi on osoittautunut kesän aikana positiivisiksi: kahden hevosen ja yhden ponin.

Ruotsin lounasraveissa nähtiin jo toista päivää peräkkäin ikävännäköinen kolari kylmäverilähdössä. Torstaina kolaroitiin Dannerossa ja tänään Årjängissä Norjan rajan tuntumassa.

Perjantain kolarissa osallisina olivat ainakin Lysjö Wilda ja Kristina Larsson sekä Hammars Cina ja Peter Strömberg. Amatööriohjastaja Kristina Larsson, 66, jäi makaamaan radalle, mutta käveli omin jaloin terveydenhoitohenkilökunnan tutkittavaksi. Hän oli voittanut kahdessa kauden 31 ohjastuksestaan. Peter Strömberg, 30, on puolestaan kotiradan Årjängin lisenssivalmentajia. Hevoset saatiin kiinni nopeasti, eikä niillä vaikuttanut olevan hätää.

Tapaukset tänä vuonna ja tällä viikolla ovat aiheuttaneet naapurimaassa kiivasta keskustelua siitä, satsaavatko Ruotsin raviurheilun keskusjärjestö ST sekä peliyhtiö ATG tarpeeksi kilpailijoiden turvallisuuteen. Esimerkiksi säännöt Ruotsissa eivät tällä hetkellä vaadi ambulanssin paikallaoloa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jan-Olov Persson: "Kylmäveriyhteistyötä huipputasolla pitäisi lisätä Suomenkin kanssa"

Gocciadoro lisenssikurssilla Ruotsissa

Koronaihme: ATG teki ennätystuloksen 2020 toisella kvartaalilla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video