Uutiset

Hambo menikin yllättäjälle

Kuninkuusravit varastavat suomalaisten ravifanien huomion täysin, mutta meren takana lauantaina oli myös iso kisa: The Hambletonian. Voitto meni Kanadaan jättiyllättäjä Forbidden Traden voittaessa.

Hambon loputulos 09,0 oli hiljempaa, kuin mitä Greenshoe meni karsintavoittajana, 08,6. Greenshoe näytti purjehtivan Hambon finaalinkin ykköseksi, mutta välistä syöksyi Luc Blaisin valmennettava Forbidden Trade (Kadabra) Bob Mccluren kannustamana shokkivoittajaksi. Pohjoismaisen poolin voittajaerroin hambon ykköselle oli 36! Voittaja kuittasi tuttuun tapaan 500000 dollaria.

Greenshoen ja Gimpazeen, Hambon kakkosen ja kolmosen omistaja, mies Stall Courantin takaa, Anders Ström, oli kaikesta huolimatta Marcus Melanderin, kyseisten oriiden valmentajan,  ohella hambopäivän suuri nimi. Hambon totosijojen lisäksi miehen punaiset värit kultaisen kengän tai c:n kera selässä keikkuivat kärjessä myös kaksivuotaiden tammojen suuren kisan Jim Daugherty Memorialin maaliintulossa. Strömin omistama ja kasvattama sekä Melanderin valmentama Hypnotic AM (Chapter Seven) vei kisan 155350 dollarin ykköspalkinnon Brian Searsin ohjastamana suvereeniin tyyliin kilometriajalla 10,2. Kakkoseksi sijoittui Timo Nurmoksen kasvattama Sherry Lyns Lady (Father Patrick-Demoiselle Hanover, Muscle Hill). Nurmoksen tamma Demoiselle Hanover on Donato Hanoverin sisko.

Kaksivuotiaiden oriiden ja ruunien Peter Haughton Memorialissa Real Cool Sam (Muscle Hill) meni hitaamman ajan 10,4, mutta sivusi sillä ajalla kaikesta huolimatta ikäistensä oriiden ja ruunien ME-tulosta. John Campbellin veli Jim Campbell valmentaa Real Cool Samia samoin kuin Sherry Lyns Ladyakin. Dave Miller ohjasti.

Oaksin voiton vei Rene Allardin valmentama Whendovescry (Muscle Hill) ajalla 08,6. Simon Allard  ohjasti, ja ykköspalkinto oli 250000 taalaa.

Tästä pääset hambopäivän tuloksiin.

Tästä voit puolestaan katsella lähdöt. (Valitse replays, alasvetovalikosta Meadowlands Racecourse, harness, kalenterista päivä ja alhaalta lähdön numero)

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pariisin juuri startannut talvimeeting on Euroopan huippujen ja siitosoriiden temmellyskenttä

Esa Pehkosen ja AMG Stablen kimpan nopeat liikkeet: In Range myytiin siitosoriiksi - Liljendahl huusi Harrisburgista uusia

Petri Salmela Captain Coreysta: "Hanover oli meidän ykkösvaihtoehto!"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video