Uutiset

Makethemark näytti kuuluvansa huipulle St Michelissä

St Michelin piti olla todella tasainen kisa tänä vuonna, ja tasaisesti tultiinkin maaliin, mutta suosikki Makethemark oli sittenkin suvereeni. Mukana voittajavalmentaja Salmelan videohaastattelu!

Makethemark kiersi päätöspuolikaan kolmatta rataa ilman vetoapua, ja huippuvauhdesissa se on kova työ ja lisämetrit kaarteissa ulkona tulevat usein kalliiksi. Tällä kertaa Makethemarkin voiton saattoi kuitenkin aavistaa hyvissä ajoin ennen kaikkea ruotsalaisoriin ohjastajan Ulf Ohlssonin ruumiinkielestä. Ruotsin viime vuosien voitokkain kuski istui viilipyttymäisen rauhallisena käryillä, ja käski oritta vasta aivan lopussa varmistaakseen 80000 euron arvoisen ykkösen ajalla 10,2.

Team Makethemark. Superoriin uran ehkä tärkeimmät ihmiset: hoitaja Anne Raatikainen, valmentaja Petri Salmela ja todellinen hovikuski Ulf Ohlsson. Kuvasta näkyy "miltä nyt tuntuu".Voitto oli hevosen ruotsalaisuudesta huolimatta myös oikein suomalainen. Makethemarkin torniolainen valmentaja Petri Salmela on monikymmenvuotinen Mikkelin kävijä ja oriin hoitaja Anne Raatikainen on myös Suomesta kotoisin. Kannattaa kuunnella Salmelan ja Makethemarkin vaiheista oheisesta videohaastattelusta alhaalla!

Kotimaan paras, kakkoseksi sijoittunut Next Direction, ansaitsee myös hatunnoston. Viime aikoina on tullut kakkosia, mutta ruuna on ollut valtavan hyvä ja oli sitä taas. Seiskaradalta keulapaikka maksoi hurjan satsauksen alkuun, ja lopussa tuli vain maailmanluokan hevonen, Elitloppet-kolmonen, ohi. Pastore Bob jäi Next Directionin taakse hieman pussiinkin, joten aina jää spekuloitavaa!

Petri Salmela kertoo Makethemarkin taustoista ja tulevaisuudesta oheisella videolla:

https://www.youtube.com/watch?v=DmF6edKRF9g

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: Makethemarkin kaudenavaus Solvallassa lämmitti

Salmelan talli auttaa illan 86-tehtävässä?

Makethemark aloittaa tänään uuden superkauden?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video