Uutiset

Ravinetin Riku Niittynen valittiin Ravitoimittajien puheenjohtajaksi

Johanna Heinosesta leivottiin Ravitoimittajien hallitukseen uusi jäsen.

Ravinetin toimittaja ja yksi sen perustajista Riku Niittynen Espoosta valittiin yksimielisesti puheenjohtajaksi Ravitoimittajien vuosikokouksessa Lahdessa ennen Suur-Hollolan alkua.

Niittynen seuraa tehtävässä Miika Lähdeniemeä, joka veti toimintaa vajaat viisi vuotta. MT Ravinetti on siten edelleen vahvasti edustettuna myös alan erikoistoimittajien järjestössä, johon kuuluu reilu sata toimittajaa ja raviurheilun juonto- ja muissa viestintätehtävissä toimivaa.

Uutena hallitukseen nousi Johanna Heinonen Hämeenlinnan Hauholta.  Hän on työskennellyt freelance-toimittajana ja avustanut muun muassa Hevosurheilua sekä Suomen Hevosenomistajain Keskusliiton lehteä. Tällä hetkellä hän toimii Kuninkuusravien tiedottajana.

Hän on myös useiden kimppojen vetäjä.Niittynen kertoo harkinneensa asettumista ehdolle puheenjohtajaksi pitkään.

"Tahdon kuitenkin kantaa korteni kekoon, että Ravitoimittajien arvostus nousisi sille kuuluvalle paikalle", hän kertoo viitaten esimerkiksi urheilutoimittajien ammatilliseen asemaan.

Raviurheilulla ja yhdistyksellä on laajemmin katsoen yhteinen haaste.

"Olemme epäonnistuneet levittämään ilosanomaa siitä, kuinka hienoa ja luonnonläheistä hommaa tämä on. Haluan uskoa, että suomalaisia kiinnostaa tämä jalo eläin."

Vaikka Suur-Hollola -viikonloppu alkoi mieluisalla valinnalla, kohokohta Niittyselle on Jokimaalla kuitenkin oman kasvatin ja osaomistetun Seabiscuitin juoksu Suur-Hollolan välierässä lauantaina.Ravitoimittajien varapuheenjohtajana toimii jatkossakin Jere Törmänen. Lahtelainen Törmänen on hoitanut Ravitoimittajien puheenjohtajan hommia vt:nä Lähdeniemen siirryttyä Vermon kilpailupäälliköksi helmikuun alussa.

Hallituksen jäsenenä jatkavat myös Maaseudun Tulevaisuuden ja Ravinetin toimittaja Kaijaleena Runsten (asuinpaikka Nurmijärvi) sekä Paavo Eloniemi (Seinäjoki), Jani Kanerva (Tampere) ja Olli Pietiläinen (Jyväskylä).

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravinetin 86-vihjeellä yli 600 000 euroa – vihjaaja eläkkeelle?

Gocciadoro jäi Italiaan - suomalaisille EM-paikkoja

Vierasblogi: Aamukammassa viisi piikkiä

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video