Uutiset

Workout Wonder hyvällä fiiliksellä takaisin rikospaikalle

Workout Wonder on tänään lähdössä kohti Ruotsia ja Gävleä, mistä se ryösti koko potin kaksi vuotta sitten.

Nyt hevosesta on tullut ruuna ja se on saanut kaksi vuotta ikää lisää. Kausi on alkanut huonoilla lähtöpaikoilla ja epäonnisilla juoksunkuluilla, mutta viimeksi Lahdessa se ei hieman helpommassa lähdössä haitannut. Workout Wonder kiri taas ohi porukasta.

"Tärkeintä on että Stevie tekisi hyvän suorituksen, vaikka tämä on aika kliseinen vastaus", Jarno Kauhanen kommentoi.

"Haluaisin saada tietoisuuden, että hevonen kuuluu edelleen tälle tasolle. Vastus on nyt kivikova, ja vastauksia saadaan. Voi olla, että tämä tulee vastaan hieman aikaisin huippuiskun kannalta, mutta minulla on varovaisen optimistinen fiilis, että saataisiin nähdä aika hyvä Stevie lauantaina. Voittaminen onkin sitten jo eri juttu. Ei se ihan ensimmäisenä minnekään pelikupongeille kuulu, mutta ei ole toisaalta ihan ulkonakaan. Hyvä sijoitus vaatisi kuitenkin pääsyn heti hyviin asemiin, ja sitä tietysti koitetaan. Lauantaille on luvattu aurinkoa ja suhteellisen lämmintä, eikä hänniltä varmaan ehdi ykköseksi nyt millään tavalla. Silloin viimeksi tällä radalla oli kylmää ja se onnistui."

Millä varusteilla kovaa vauhtia haetaan?

"Varmaankin mennään nyt vaihteeksi ilman kaikkia kenkiä. Hevonen tuntuu nyt letkeältä ja hyvältä - sitä se tuntui maanantain hiitilläkin ja koitettiin ajaa ainakin jonkin matkaa vähän reippaamminkin. On sellainen tunne, että etukaviot vaivasivat sitä ehkä enemmän, kuin mitä ymmärsimmekään. Nyt se on mennyt ns. plastatuilla etukavioilla, ja se on toiminut, Stevie on mennyt rennosti. Ehkä myös laitetaan kokolaput ensimmäistä kertaa meillä, Amerikasta en tiedä. Hyvällä mielellä lähdetään tänään kohti iltalaivaa ja kaikki otetaan vastaan, niin kuin tähänkin saakka. Olemme Sisulla Ruotsissa, lauantaina käydään raveissa ja sunnuntaina iltalaivalla takaisin. Tämä hevonen on oikeastaan aina mennyt "

Tästä pääset lauantain Ruotsin T75-lähtölistoille.

Mitä Kauhasen talliin kuuluu muuta?

"Treenattavia on seitsemän ja sitten vielä eläkeläinen Womanizer. Uusi hevonen Trot Kronos (Muscle Hill) yllätti minut negatiivisesti Lahdessa lauantaina. Ruuna oli treenannut hyvin, mutta se ei ollutkaan valmis. Nyt vähän terävöitetään menoa ja tullaan sillä kolmen-neljän viikon päästä uudelleen. Kyllä hevosella kykyjä on."

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Hagmyrenissä jackpot-rahaa yli miljoona euroa

Lupaava Southwind Boko muuttamassa Nurmokselle

Kuisla iloitsee Super Schisseliä - kovat kortit pöydässä viikonloppuna ja jatkossakin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video