Uutiset

Kovat nimet kaupoilla - kahden derbyvoittajan sisko vaihtoi omistajaa

Lars Ingman Oy:n kasvattama ja omistama Jasmine De Veluwe, lupaava kolmevuotias tamma, siirtyi loppuviikosta Einari Vidgren Oy:lle.

Jasmine De Veluwe (Up And Quick) on peräti kahden derbyvoittajan ja huippuhevosen, Brad De Veluwen (Andover Hall) ja Hachiko De Veluwen (Timoko) sisko ja monen muun huipun sukulainen. Kolmevuotias on lupaus muutenkin, sillä se oli mm. kolmas Oaks Consolationissa johtavan rinnalta ja voitti viime starttinsa Mantorpissa viime maanantaina pystyyn keskipitkällä matkalla.

Tähän asti Timo Nurmoksen valmennuksessa kilpaillut ja Jorma Kontion ohjastama tamma on voittanut kaksi kahdeksasta startistaan ja mennyt 14,5 täyden matkan Oaksin karsinnassa. Tamma on siirtymässä ensi viikolla Suomeen ja Savoon Marko Hakkaraiselle. Ensi vuonna on tosin Ruotsissa syntyneelle tammalle tarjolla isoa rahaa Pohjanlahden länsipuolella, jos se kehittyy lisää.

Samalla Hakkarainen saa toisenkin hevosen Ruotsista treeniinsä. Mattias Djusella 13,0 mennyt ja 262292 kruunua tienannut nelivuotias ruuna Enge Barack (Yankee Glide) siirtyy myös Vieremälle. "Vaihdossa" Djuselle menevät nelivuotias Radetzky (Scarlet Knight) 14,0 sekä 5900 euroa ja samanikäinen Zio Paperone Jet (Maharajah) 16,4ake ja 3650 euroa, ruunia nekin molemmat.

Pääset Jasmine De Veluwen suku- ja starttitietoihin tästä linkistä.

Tästä pääset katsomaan viime maanantain startin Mantorpissa (7.10., lähtö 11).Anders Ingman myi perheensä kultasuvun jäsenen, mutta toki "kotitallissa" on vielä jatkajia. Kuva: Terhi Piispa-HelistenMarko Hakkarainen on Jasmine De Veluwen tuleva valmentaja, ja tallissa tapahtuu muitakin muutoksia. Kuva: Ville Toivonen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Bollnäsissä jackpot ja Månprinsenin aloitus

Päivän ravit: Åbyn jackpot suomalaisvärein päättää illan

Päivän ravit: Solvallan suomalaiset matkaavat Bergsåkeriin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video