Uutiset

Nuori Suomi vahvasti edustettuna illan Vincennesin raveissa

Illansuussa Pariisissa ajetaan eurooppalaisten hevosopistojen yhdistyksen ETSA:n (European Trotting Schools Association) lähtö. Pääset katsomaan ja kuulemaan oheisella videolla Suomen joukkueen ennakkotunnelmia.

Vincennesin lähdön ohjastajina on siis koulujen oppilaita, ja ykköspalkinto on peräti 19000 euroa. Kaikista neljästä osallistuvasta koulusta Ranskasta, Ruotsista, Norjasta ja Suomen Kaustisen KPEDU:sta on kolmihenkiset joukkueet. Lisäksi suomalainen Tamara Skutnabb edustaa Ruotsin Wångenin koulua, joka sijaitsee Östersundissa. Skutnabbilla pitää kiirettä, sillä jo keskiviikkona hän ohjastaa jo Bergsåkerissa T86-lähdössä.

Alla esitellään illan Vincennesin neljännen lähdön ohjastajat. Lähtö on myös Veikkauksen toton kohteena. Se ajetaan noin kello 19.12 Suomen aikaa.

Euroopan ravikoulujen lähdön ohjastajat illalla Vincennesissä, kolme kustakin maasta.Video ennakkotunnemista alla; kuvattu Grosboisin valmennuskeskuksessa. Haastateltavat ovat vasemmalta Ayse Könec, Laura Miettinen ja Matti Rehula. Haastattelijana KPedun toimipaikkapäällikkö Sirpa Puusaari.

https://www.youtube.com/watch?v=h3lM-4sS2jM

Aiheeseen liittyvät artikkelit

H.V. Tuurin Pariisin valloitus ei ollut pelkkää tuuria – toinen ylivoimainen ykkönen sinetöi Pohjoismaisen kisan voiton

Ministeri vaatii riippumatonta selvitystä väitteestä, jonka mukaan Veikkaus jätti kilpailuttamatta kymmenien miljoonien arvoisen sopimuksen

Katso video: "Orpovarsa Taisto" hurjana - meinasi jo voittaa!

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video