Uutiset

Risto Tupamäki: "Costello antaa pienet kuskin virheet anteeksi"

Kuva: Miika Lähdeniemi
Joulukuun alussa kolarissa ollut Risto Tupamäki on seurannut sairasloman ajan paitsi raveja, myös muuta urheilua. "Kaikki hiihdot ja mäenlaskut on tullut katsottua ravien ohella, kun tykkään muutenkin urheilusta", Risto kertoo.

JYVÄSKYLÄ. Costelloa ja kuningatarkilpailun ensikertalaista Niemen Ceciliaa ohjastava Risto Tupamäki kertoo mietteensä kuninkuusraviviikon alussa.

Risto Tupamäki ajaa viikonloppuna Rovaniemellä molemmissa pääkilpailuissa: kuninkuuskilvassa ennakkosuosikki Costelloa ja kuningatarkilpailussa takarivistä starttaavaa Niemen Ceciliaa, joka on kisan ensikertalaisia. Ravinetti oli maanantaina seuraamassa Killerillä, kun Tupamäki ajoi Niemen Cecilialla viimeistelyharjoitukset ennen loppuviikon kilpailureissua.

Millaisina Risto näkee Niemen Cecilian mahdollisuudet? Entä miltä tuntuvat suosikin paineet kuninkuuskilvassa? Katso Risto Tupamäen videohaastattelu tästä:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qo1iY8ieu84[/embed]

Risto Tupamäki ajoi Niemen Cecilialla rauhallisen hiitin maanantai-iltana Killerillä ja oli tyytyväinen tamman otteisiin. Kuva: Miika LähdeniemiRavinetissä on kuninkuusraviviikolla runsaasti ennakkojuttuja ennen viikonlopun h-hetkiä. Lähikuvissa ovat tulevina päivinä Niemen Cecilian lisäksi mm. Virin Camilla, Vieskerin Virva ja A.T. Visku taustajoukkoineen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Monosten ympyrä sulkeutuu

Epävarmat tammat näyttivät kykynsä

Ville Korjus vastaa saamaansa kritiikkiin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video