Tanskan menestysvalmentaja antaa tärpit Copenhagen Cupin T75:een - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Tanskan menestysvalmentaja antaa tärpit Copenhagen Cupin T75:een

Kuva: Ville Toivonen
Knud Mönster Oslo GP-raveissa 2018.

Knud Mönster, 51, on Tanskan menestyneimpiä ravivalmentajia ja osallistuu itsekin UET Trotting Mastersin Tanskan osakilpailuun Copenhagen Cupiin. Hän antaa neuvoja sunnuntain 75-kierrokselle ja ravien seuraamiselle.

Tänä viikonloppuna siis on Ruotsin 75-kierros kumpanakin päivänä, ja sunnuntaina se ratkotaan Kööpenhaminassa sillan Tanskan puolella. Copenhagen Cupissa on mukana tietenkin huippuhevosia, vaikka ykköspalkinto on ehkä hieman vuosien varrella kärsinyt inflaation. Se on nyt 375000 Tanskan kruunua eli rahtusen yli 50000 euroa.

Alkuvuosi on ollut skiveläisvalmentajalle hyvin voitokas. Se huipentuu osallistumiseen Tanskan suurimpaan kansainväliseen lähtöön Copenhagen Cupiin yhdeksänvuotiaalla derbyvoittajalla Repay Mercillä, joka on voittanut isoja lähtöjä myös Ranskassa ja Norjassa urallaan.

Knud Mönster on erinomainen kuski, joka on aina tosi hyvin perillä vastustajien vireestä ja ominaisuuksista. Hän on nyt käynyt läpi sunnuntain ohjelman ja antaa Ravinetin lukijoille tietonsa käyttöön. Ei ole ollenkaan mahdotonta, että Mönster itsekin vierailee pyhän aikana "Lundenin" voittajakehässä, mutta tuskin päälähdössä kuitenkaan takarivistä.

Tässä Knud Mönsterin vihjeet lähtö lähdöltä:

1. lähtö, montélähtö: 1 Versus As voittaa, jos menee ravia (satulassa on Mönsterin tytär Michelle, joka valittiin vuoden montératsastajaksi 2018 Tanskassa). Muussa tapauksessa 7 Balotelli.

2. lähtö: 5 Gento ja 12 Prince Of Persia parhaat hevoset.

3. lähtö: 2 Zahra Mil hoitaa.

4. lähtö: 8 Wham Bam Boo tai omani 3 Can Tab pärjää.

5 lähtö: 3 Hill of Fame on varmasti kova, mutta 5 Erling voi olla paras tipsini. Jos pääsen keulaan, olemme lähellä, ja suosikki ei ilmeisesti pysty avaamaan hirmulujaa?

6. lähtö: 2 Goldy Stardust on päivän pankki.

7. lähtö: 2 Væsterboonthenews myös varmaksi vaan!

8. lähtö: 14 Platon Face lähellä. Ajokkini 8 Casino Gardenia voisi voittaa ravilla, mutta volttilähetys ja kasirata Lundenissa suuria miinuksia, en tiedä pääsenkö ravia?

9. lähtö: 4 Mister F Daag aivan omaa luokkaansa tässä.

10. lähtö: 2 Heart of Steel ja 10 Gustafsson selvästi parhaat hevoset tässä.

11. lähtö (Copenhagen Cup): 7 Makethemark liki jos juoksu onnistuu, 1 Handsome Brad ei saa keulaa. 9 Repay Merci loistoiskussa, mahdollinen sija/troikan alariville

12. lähtö: 8 Viveur Bi tai 6 Zuleika Font.

13 lähtö: 6 French Quick oli hieno, kun ajoin sitä viimeksi: voi pärjätä! 1 Icebear Newport todella hieno heppa, mutta ykkösrata ei tosiaankaan hyvä paikka Lundenissa - voi tulla vaikeuksia.

Tästä pääset sunnuntain T75-listoille ja muihinkin lähtöihin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Santtu Raitala hyppää Makethemarkin kärryille Kouvolassa – seuraavaksi ori suuntaa Mikkeliin

Mika Forss ja Antonio Tabac sinetöivät myöhäisillan Ruotsin 75:n

Viikonlopun ravit: Teivosta Kajaanin ja Bodenin kautta Osloon

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video