Copenhagen-voittaja Handsome Brad sai kutsun - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Copenhagen-voittaja Handsome Brad sai kutsun

Brad De Veluwen paras jälkeläinen Handsome Brad voitti keulasta pyhän suurkilpailun Copenhagen Cupin helposti. Odotettu seuraus oli kutsu Elitloppetiin.

Handsome Brad sai vetää huipputasolle verkkaisesti keulassa. Lähtö ratkesi jo kiihdytyksessä, kun suomalaisen superhevosen Brad De Veluwen poika hieman yllättäen sai varmasti pidettyä keulan sisäradalta, mitä pidetään Charlottenlundin 950 metrin radalla hankalana temppuna. Loppu sujui Ulf Stenströmerin valmennettavalta helposti. Se sai voittosummaansa sunnuntaina Carl Johan Jepsonin ohjastamana 375000 Tanskan kruunun eli reilun 50000 euron lisäpotkun.

Pitkin viikkoa spekuloitiin, että kisan voittaja saanee roosan lipun Eitloppetiin, ja niin se ainakin virtuaalisesti saikin. Anders Malmrot Solvallasta kertoi kuitenkin, että valmentaja Stenströmer haluaa vielä katsoa, miten kuusivuotias ori palautuu, ennen kuin antaa vastauksensa kosiskeluihin.

Makethemark Petri Salmelan tallista on kutsun jo saanut. Se oli Copenhagen Cupin suosikkeja, mutta ori joutui pakittamaan hännille alussa, ja vauhdin ollessa keskellä lähtöä verkkaista, ei lopussa ollut mahdollisuuksia korkealle. Ori oli maalissa kuudes. Tuoreen isän Johan Untersteinerin ajokki Cyber Lane oli kakkonen johtavan rinnalta.

"Makethemark oli oikein hyvä, aivan oma itsensä", ohjastanut Ulf Ohlsson kommentoi.

"Tällä juoksunkululla ei yksinkertaisesti ollut saumaa parempaan."

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Santtu Raitala hyppää Makethemarkin kärryille Kouvolassa – seuraavaksi ori suuntaa Mikkeliin

Mika Forss ja Antonio Tabac sinetöivät myöhäisillan Ruotsin 75:n

Viikonlopun ravit: Teivosta Kajaanin ja Bodenin kautta Osloon

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video