Uutiset

Pomona II jälleen murskaava Suur-Hollolassa - tavoitteena ME Mikkelissä

Ponien Suur-Hollola lämmitti viimeisenä viidestä ponilähdöstä Suur-Hollolan finaalipäivän tunnelman sopivasti vauhtiin. Pomona II vei voiton 240 metrin takamatkasta huolimatta ylivoimaisesti.

Nyt on kaikki kohdillaan, ohjastaja Oona Halme iloitsi.

Pomonan voittoaika oli 2.05,4. Se ohitti kilpakaverinsa 240 metrin takamatkasta huolimatta jo reilun kilometrin juoksun jälkeen. Loppusuoralla Halme sai vain varmistella.

"Haaveissa olisi tietysti absoluuttinen maailmanennätys. St Michelissä kokeillaan", Halme lupasi.

Hän korosti, että tamma on silti antanut jo niin taustatiimilleen kuin suomalaiselle raviyleisölle todella paljon, että sitä on vaikea ylittää.

ME on Golda Apachen nimissä, 1.58,4a.

Valmentaja Mats Havulehto vahvisti, että Pomona on elämänsä terässä.

Kun Mats on töissä Ypäjällä AP Pakkasella, pikkuveli ja toinen osaomistaja Emil vastaa Pomonan treenaamisesta käytännössä kotona Sipoossa.

Ponien Suur-Hollola -ajon kakkoseksi ylsi Smedens Jon Bon Jowi / Iida Lind ja kolmas oli Emmeros Bambi / Maria Kiukas. Smedens Jon Bon Jowi paransi ennätyksensä aikaan 2.23,8 ja Emmeros Bambi ravasi ennätystään sivuten 2.15,8.Sunnuntain tapahtumat ovat katsottavissa myös televisiosta antennitalouksissa kanavalta 26 kello 15.15 alkaen. Lähetyksen tarjoavat yhteistyössä MT ja Hevosurheilu.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Poniravit yhä useamman pojan suosiossa – ensimmäinen vain pojille suunnattu ajolupakurssi järjestettiin tänä vuonna

Suurmestaruus laittoi suomenhevostaivaan tähdet järjestykseen: Välkyn Tuisku loistaa

Ravinetin 3x3 kovaa St Michel -lauantaille

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video