Uutiset

Pomona II jälleen murskaava Suur-Hollolassa - tavoitteena ME Mikkelissä

Ponien Suur-Hollola lämmitti viimeisenä viidestä ponilähdöstä Suur-Hollolan finaalipäivän tunnelman sopivasti vauhtiin. Pomona II vei voiton 240 metrin takamatkasta huolimatta ylivoimaisesti.

Nyt on kaikki kohdillaan, ohjastaja Oona Halme iloitsi.

Pomonan voittoaika oli 2.05,4. Se ohitti kilpakaverinsa 240 metrin takamatkasta huolimatta jo reilun kilometrin juoksun jälkeen. Loppusuoralla Halme sai vain varmistella.

"Haaveissa olisi tietysti absoluuttinen maailmanennätys. St Michelissä kokeillaan", Halme lupasi.

Hän korosti, että tamma on silti antanut jo niin taustatiimilleen kuin suomalaiselle raviyleisölle todella paljon, että sitä on vaikea ylittää.

ME on Golda Apachen nimissä, 1.58,4a.

Valmentaja Mats Havulehto vahvisti, että Pomona on elämänsä terässä.

Kun Mats on töissä Ypäjällä AP Pakkasella, pikkuveli ja toinen osaomistaja Emil vastaa Pomonan treenaamisesta käytännössä kotona Sipoossa.

Ponien Suur-Hollola -ajon kakkoseksi ylsi Smedens Jon Bon Jowi / Iida Lind ja kolmas oli Emmeros Bambi / Maria Kiukas. Smedens Jon Bon Jowi paransi ennätyksensä aikaan 2.23,8 ja Emmeros Bambi ravasi ennätystään sivuten 2.15,8.Sunnuntain tapahtumat ovat katsottavissa myös televisiosta antennitalouksissa kanavalta 26 kello 15.15 alkaen. Lähetyksen tarjoavat yhteistyössä MT ja Hevosurheilu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT26 näyttää suurimmat ravit kesällä myös sunnuntaisin – Kuninkuusraveja tulee kolmena päivänä

Ville Hakalan valmennettavista puolet mukaan Suur-Hollolan välieriin – "Minä tavallisena harrastaja olen mukana välierissä, se on jo kunnia-asia"

Jonna Irrin kaksikko tavoittelee välieräpaikkoja Suur-Hollolaan – "Jos vain 'Taisto' on yhtä hyvä kuin viime kerralla, pitää meillä olla hyvät saumat viiden parhaan joukkoon"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video