Uutiset

Vidgrénien Djokovic voitti jo

Kuva: Anu Leppänen
Nousevalla ruotsalaisvalmentajallaMattias Djusella, 30, on ajokkinaan muiden muassa ehkä illan todennäköisin T86-voittaja, oma valmennettavansa Zolly.

Kun Wimbledonin miesten finaali Federer-Djokovic oli vasta aluillaan, Einari Vidgrén Oy:n kolmevuotislupaus Djokovic oli sunnuntaina jo voittaja.

Mattias Djusen valmentama Djokovic (Bold Eagle) avasi Lindesbergissä uransa vakuuttavalla voitolla. Ruuna joutui voltin takarivistä aloittamaan lähes paikaltaan. Matkalla Ponssen keltaisissa omistajaväreissä ajanut Djuse joutui tyytymään paikkaan johtavan rinnalla, kun Jörgen S Eriksson ajoi valmentamallaan myös kolmevuotiaalla Boycottilla (Maharajah) keulasta,

Nuoret lupaukset tekivät rutkasti eroa muuhun porukkaan, ja Mattias Djusen ohjastama Djokovic liukui lopulta varsin eleettä ykköseksi ajalla 17,5 2140 metrillä. Palkinto oli 20000 kruunua, ja nuorilla hevosilla hienosti pärjäävän Djusen suojatti ei olisi voinut aloittaa paljoa lupaavammin. Djuse oli huutanut ruunan suomalaisomistajalleen Wenngarnin huutokaupasta 2017 550000 kruunulla.

Mattias Djuse ja Juha Vidgrén Vieremällä 2017.Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Romme, Jägersro ja Korven tammat Eskilstunassa

Päivän ravit: vain Ruotsissa jatketaan - Solvallassa ja Rommessa vahva suomalaispanos

Vidgrénien ja Lehterän Radetzky otti neljännen putkeen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video