Uutiset

St Michelissä ja Kuninkuusraveissa kokeillaan alueella liikkuvaa totomyyntiä

Veikkaus tuo St Michel -viikonloppuna pilottikäyttöön liikuteltavat myyntipäätteet. Yleisöalueella kiertävät totomyyjät ovat jo testanneet niitä muutamilla raviradoilla. 

Liikuteltavat totopäätteet on suunniteltu helpottamaan erityisesti ravivuoden suurtapahtumia. Niitä kokeillaan ensin St Michelissä tulevana viikonloppuna ja Kuninkuusraveissa reilu kaksi viikkoa myöhemmin, tiedottaa Veikkaus.

Liikuteltavilla Toto-päätteillä myyty peli luetaan raviratojen myyntiin.

"Ideana on, että helpot pelimuodot voi ketterästi ostaa suoraan alueella liikkuvalta pelimyyjältä, jolle asiakas jättää suullisesti omat pelinsä", kertoo Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna.Suulliset pelit kiertävälle myyjälle, porukkapelit luukulle

Kiertävät myyjät voivat myydä suullisia pelejä. Lisäksi heiltä voi lunastaa voittoja. Kokeilun aikana kiertävältä myyjältä ei voi ostaa pika-, valmis- ja porukkapelejä.

"Kuponkipelit pitää edelleen tehdä luukulla. Kupongin voi toki täyttää ja jättää pelin myyjän kanssa täytetyn slipin pohjalta. Kun pelit tehdään suullisesti, on toivottavaa että ne jätettäisiin hyvissä ajoin ennen lähtötapahtumaa, jotta kaikki halukkaat ehtivät pelaamaan."

Laitteita on testattu aiemmin muutamilla raviradoilla, ja kokeilu jatkuu heinä-elokuun aikana.

Ahjolinnan mukaan testiradoilla myyjät ovat ottaneet palvelun positiivisesti vastaan. Hän toivoo asiakkaiden antavan myyjien kautta edelleen palautetta liikuteltavan palvelun kehittämiseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto75-pelin alimmat voittoluokat toteutuvat entistä useammin

Kilpailu- ja kuluttajavirasto: Veikkauksen keskuspelijärjestelmän hankinta oli lainvastainen – sakkoja ei voitu määrätä, koska määräaika oli kulunut umpeen

Rahapeliongelmiin löydettävä ratkaisu

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video