Puro tähtää Master Crowella lauantaita enemmän viikon päähän - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Puro tähtää Master Crowella lauantaita enemmän viikon päähän

Ville Toivonen
Petri Purolla on suosikki sekä ensimmäiseen että viimeiseen 75-kohteeseen.

Petri Puro tuo yleensä valmennettavansa radalle sellaisessa vireessä, että tallin voittorprosentti pysyy korkeana. Tänä lauantaina Kalmarin T75:ssä starttaavan Master Crowen tähtäin on kuitenkin vielä enemmän seuraavassa lauantaissa.

Viime vuonna talli voitti starttinsa jopa 36-prosenttisesti. Lauantainakin prosentti voi kohota, mutta Puro antaa ohjastavalle Christoffer Erikssonille kuitenkin ohjeet ottaa huomioon, että Master Crowe on mukana myös seuraavan lauantain 75-finaalissa Åbyssä.

"Toki voittokin huolitaan, mutta ihan hampaat irvessä ei mennä kuitenkaan, kun viikon päästä olisi tuplapalkinto Åbyssä, ja vähän onnekkaastikin päästiin mukaan", kertoilee Petri Puro.

"Master Crowe on nyt oikein hyvä, ja se lähtee kovaa, joten pitää katsoa, täytyykö alussa kuitenkin koittaa ohi sisäpuolen hevosista. Christoffer varmaan osaa arvioida sen puolen. Ei kannata unohtaa Master Crowea, joka voittaa varmaan pian, mutta ei ehkä nyt mikään pankkikaan kaiken huomioonottaen."

Purolla menee muutenkin hyvin.

"Vähän hiljaisempaa tallissa, kun esimerkiksi loppuvuoden menestyshevosta Martin De Bosia on hoidettu jaloista. Se vaikuttaa tosi iloiselta, ja voi olla tällä kaudellakin aika hyvä. Ainakin sillä on vaihteita jäljellä, kun esimerkiksi päästään keventämään kengitystä. Samoin tallin ykköshevonen Tammaderbynsä voittaja Cash Crowe on edelleen jännä. Sen etupolvia operoitiin karpaalikanavista, ja laitetaan hevonen valmiiksi asti. Tullaan sitten taas radoille rytinällä. Olen vähentänyt tarkoituksella hevosia, jotta voin keskittyä näihin aika lupaaviin tapauksiin ja toisaalta olen keskittynyt oman kunnon nostoonkin. Kiloja on pudonnut reilusti ja olo on aika kohdillaan."

Pääset tästä Kalmarin T75-listoihin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lähtölaskenta Elitloppetiin lyö tahtia illan 86-peliinkin

Olosuhteet riepottelivat suomalaisvalmentajien tähtiä - Makethemark jatkaa suunnitellusti

Next Direction Uumajan 75:ssä - Hannu Torvisella runsaasti ajettavia

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video