Turpakäräjillä keskustelua totopelien ja hevoskasvatuksen tulevaisuudesta - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Turpakäräjillä keskustelua totopelien ja hevoskasvatuksen tulevaisuudesta

Anu Leppänen
Liiketoimintapäällikkö Petri Huikon (keskellä) esittämistä luvuista voi laskea, että Veikkaukselle jokaisen koronaviikon hintalappu on suuruusluokkaa 15 miljoonaa euroa ja raviurheilulle ilman kompensaatioita 600 000 euroa.

Petri Huikko Veikkaukselta kertoo mm. totopeleihin liittyvistä uudistuksista ja Ruotsiin pelaamisesta. Mika Sohlberg puolestaan tuo keskusteluun hevoskasvattajan näkökulmaa.

Veikkaus uutisoi viime viikolla totopeleihin liittyvistä muutoksista: ensi vuoden alusta lauantaipeliksi palaa Toto75 ja keskiviikkoisin Vermossa aletaan pelata Toto64-peliä. Mitä näillä uudistuksilla tavoitellaan? Entä millainen on ollut totopelien vuosi 2018? Turpakäräjillä saadaan myös vastaus kuumaan kysymykseen, jatkuuko Ruotsiin pelaaminen normaalisti vuodenvaihteen jälkeen.

BWT:n Mika Sohlberg kommentoi peliasioiden lisäksi hevoskasvatuksen nykytilaa ja pohtii sitä, millä keinoin lajin pariin saataisiin uusia hevosenomistajia ja pelaajia. Blue White Trotters on pitkäaikainen hevoskasvattaja Suomessa.

Katso koko jakso tästä:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=SLA2SekclkM[/embed]

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikon vieras: ”Raviurheilulla on mahdollisuus pelastaa totopelit, ei päinvastoin”

Maaseudun Tulevaisuus esittää lauantain 75-studion kanavalla 26

Ravinetti kysyi, Veikkaus vastaa: Miten koronavirus vaikuttaa Veikkauksen tuottoihin?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video