Wau, mikä huipennus: Tähen Toivomus on ravikuningas! - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Wau, mikä huipennus: Tähen Toivomus on ravikuningas!

Kuninkuuskilvan kolmen matkan voimankoitoksen jälkeen Tähen Toivomus ja joukkue olivat ykkösenä maalissa suvereenin suorituksen jälkeen, joskin pienellä marginaalilla Välkyn Tuiskuun. Jutun jäljesä Pauli Raivion ja Henri Bollströmin videohaastattelut.

Melkoinen suoritus ensikertalaistiimiltä: Tähen Toivomus, Pauli Raivio ja Henri Bollström olivat ensimmäistä kertaa mukana kuinkuusravien pääkilpailuissa. Esitys oli upea, mutta kova oli kakkonen Välky Tuiskukin ja sen valmentaja-ohjastaja Kimmo Taipale. Kaikesta huolimatta kakkoseksi sijoittuneelle valjakolle jäi jossiteltavaa erityisesti avausmatkalta, missä se jäi laukkavan Välähdyksen takana pussiin.

Mielenkiintoisia yksityskohtia kuninkuuskilvan kärkikaksikossa ovat, että molemmat ovat saman oriin, Tuisku Topin, poikia ja että molemmat ovat aloittaneet uransa Pauli Raivion valmennuksessa.

Team kuninkaantekijät: Pauli, Ritva ja Laura Raivio.Kolmanneksi sijoittu vihtiläisen Mika Mäkelän valmentama Caijus, jonka mukaanpääsystäki spekuloitiin. Kuuluiko ori mukaan pääkisaan näytöillään? Ainakin Jokimaalla se näytti kuuluvansa. Syöpään sairastunut Antti Teivainen joutui pettymään kuningatarkilvan Juliette Laxin rattailla. Tamman jalasta löytyi vamma vaisun avausstartin jälkeen. Caijuksen kanssa ei tarvinnut pettyä.

"Ihan nappiin meni", Teivainen puheli.

"Saatiin sellaiset juoksut, kuin haettiin: sisäradalla. Avausmatkalla jäätiin pussiin ja kokonaisaika olisi parantunut, jos laukannut keula olisi mennyt alta pois, mutta sijoitus olisi kai ollut sama. Pitkällä matkalla Caijus tuntui niin hyvältä, että tajusin, että pysymme vauhdissa loppuun asti, jos selät vetävät. Itsellä syöpähoidot ovat alkaneet, mutta fiilis on ihan hyvä ainakin vielä. Hoidot jatkuvat ja jossain vaiheessa varmasti väsymys iskee, mutta mennään ohjastajauralla tilanteen mukaan. Ja sellainen tunne on, että tästä taistellaan eteenpäin elämässä."

Hippoksen sivulta löytyy kuninkuus- ja kuningatarkisan lopputaulukkohttps://www.youtube.com/watch?v=j1pB9EDDTPk

https://www.youtube.com/watch?v=YhU2-GQwaWA

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kuninkuusravit ulos kuplasta

Mahtava kaksintaistelu kuninkuudesta: Evartti vei ensi yrittämällä seppeleen

Evartin joukkueella parhaat kortit - Tähen Toivomus nyt haastajana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video