Uutiset

Ylivieskan Ruunaruhtinaaseen jännät nimet - samoin Malja-ajoon

Ensi lauantain Ylivieskan kylmäveristen kaksipäiväinen Ruunaruhtinas -kisa, joka ratkaistaan toista vuotta, on kerännyt makoisia nimiä ja maaotteluhenkeä Keskisen kaviouralle. Lämminveripuolella tähtinä ovat Atupem ja Chief Orlando.

Ruunaruhtinaassa kilpaillaan molemmilla matkoilla 10000 euron ykkösestä sekä kokonaiskisassa vielä 5000:n lisäkannustimesta ja kilpakärryistä. Lisäksi rataennätykset tai SE:t palkitaan bonuksilla. Viime vuonna mentiin Polaran hallinnassa ja kotimaisin voimin, mutta nyt on ruunia sekä Ruotsista että Norjasta.

Kaiken lisäksi Malja-ajosta tuli upea kisa, kun kevään Seinäjoki Racessa tiukasti voitosta taistelleet Atupem ja Chief Orlando ottavat uusintamatsin. Seinäjoella kolmoseksi jääneellä Chief Orlandolla on nyt etulyöntiasema taistelussa kymppitonnin ykkösestä paremman lähtöpaikan ansiosta.

Ruunaruhtinaassa Polara siis puolustaa titteliään kotimaisia kovia Koskelan Akselia, Josveisiä sekä tuoretta Suur-Hollola-voittajaa Pyörylän Paronia vastaan. Muiden Pohjoismaiden joukkue on kiinnostava. Jo aiemmin uutisoidut Faks Nils Ruotsista ja Polar Northug Norjasta täydentyivät vielä Lex Peideillä kylmäverikuningas Jan-Olov Perssonin tallista Ruotsista. Jälkimmäinen on syntynyt Norjassa, mutta edustaa omistajiensa mukaan Ruotsia. Toinen omistajista on Bergsåkerin valmentaja Per Linderoth.

Pääset tästä lauantain lähtölistoihin (Malja-ajo 2100 m, 1.p. 10000 e ja Ruunaruhtinas 1600 m, 1.p. 10000 e).

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kolmen maan yhteistön hedelmä Pekka Lillbackan Wolt Norjan derbykarsinnan voittaja

Täyden matkan valiovauhdilla viilettänyt Järvsö Aron Minna Moilaselle - ”Moottoria on, kunhan se saadaan vain käyntiin”

Roni Waarna: Päätös Ruunaruhtinas-kilpailusta tehdään Pertturin viikonlopun hiitin jälkeen – Rupeltajan kanssa ei kiirehditä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video