Uutiset

Ravinetin 86-vihjeellä yli 600 000 euroa – vihjaaja eläkkeelle?

Ravinetin Toto86-vihje napsahti jackpot-kierroksella komeasti kiiinni, ja pelkällä 8 oikein –tuloksella voitti 580 000 euroa.

Riku Niittynen oli laatinut jackpot-kierrokselle poikkeuksellisen suuren, 360 euron hintaisen porukkasysteemin MAS Capacity idea- ja Vinci I.M. suosikkivarmana. Kumpikin oli keulasta luottamuksen arvoinen, ja kun muissakin kohteissa näkemykset ja mm. rohkeat ohipelit olivat kohdallaan, systeemi osui ja palautti alavoittojen kera lähes 640 000 euroa!

”Lähdöt näyttivät erityisen mielenkiintoisilta ja monet väärin pelatuilta, mutta niinhän ne monesti näyttää. Nyt sattui vaan kaikki natsaamaan”, Riku Niittynen vähättelee.

”Usein tulee lunta tupaan, kun vaikeita pelejä vihjaa ja osumia tulee harvoin. Sen on kuitenkin näillä virkavuosilla oppinut, että pitää vihjata vain niitä hevosia mihin uskoo ja pelata niistä ohi, mihin ei usko. Joskus se palkitsee, jos on palkitakseen.”

Joko Niittystä odottavat lokoisat eläkepäivät etelän lämmössä voittorahojen turvin?

”Se tavallinen tarina: niin kiireinen päivä, että pelit meinasivat jäädä kokonaan tekemättä, ja 360 euron systeemejä tulee muutenkin harvemmin tehtyä muuten kuin korkeintaan joskus porukalla. Oma pikku lappu jäi seiskoihin, ja köyhyys jatkuu", Niittynen pahoittelee.

”Toivottavasti joku muu peesasi vihjeitä paremmin ja kimppa- tai muita osumia tuli, saadun palautteen perusteella niin saattoi käydäkin."

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video