Uutiset

Mack Lobellin 08-aikainen perillinen kiinnostunut kesän St Michelistä

Mikkelin raviradan uusitun kaviouran kunniaksi ollaan järjestämässä todellista huippuversiota jo klassikoksi muodostuneesta St Michelistä. Yksi vaihtoehto on lentokuljetus USA:sta, ja siellä on kiinnostusta.

Yonkers Internationalin eli epävirallisen ravureiden MM:n kakkonen Guardian Angel AS (Archangel) 08,9 voisi olla mahdollinen heinäkuun kisaan, ainakin jos valmentajaltaan Anette Lorentzonilta kysytään. Lorenzonin isä John-Erik "Goya" Magnusson kävi voittamassa St Michelin 1990 omistamansa ja valmentamansa legendaarisen Mack Lobellin kanssa. Mack Lobell (Mystic Park) esiintyy myös Guardian Angelin suvussa sen emänemän isänä.

"Isäni puhui aina lämmöllä Mikkelistä, joten kiinnostaisi käydä siellä itsekin", Kentuckyssa hevosiaan valmentava Lorentzon kertoo.

"Jos palaset loksahtavat kohdalleen ja hevonen on silloin hyvä, olemme oikein kiinnostuneita."

St Michel -ajoon ollaan mahdollisesti järjestämässä lentokuljetusta jostain päin maailmaa.

"Amerikka on yksi kolmesta vaihtoehdostamme", Mikkelin raviradan johtaja Kari Tiainen toteaa.

"Vaihtoehdot ovat lentokuljetus jostain Euroopasta, lentokuljetus Amerikasta tai sitten mennään vain maakuljetuksilla. Guardian Angel AS on yksi tosi kiinnostavista hevosista Amerikassa."

Guardian Angel AS, 5, oli lähellä voittaakin Yonkersin MM:n, sillä ensimmäisenä maalissa olleen Zacon Gion (Ruty Grif) juoksua tutkittiin pitkään. Zacon Gion kuski Roberto Vecchione nosti juuri Guardian Angelia takasuoralla päästäkseen etenemään. Kausi on ollut joka tapauksessa mahtava Guardian Angelille yli 900000 dollarin ansioineen ja seitsemine voittoineen avoimissa suurkisoissa. Kaikkiaan oriilla on tilillään jo liki 1,5 miljoonan taalan ansiot. Guardian Angelin kuski on yleensä Tim Tetrick. Oriin Mohawkissa tehty ennätys 08,9 sivuaa kovinta Kanadassa koskaan tehtyä tulosta, ja Red Milellä Lexingtonissa se on mennyt tappioajan 08,0. Näillä vauhdeillaan se voisi olla nopein Suomessa vieraillut ravuri ikinä.

Voit katsoa Yonkers Internationalin 2019 tästä linkistä kohdasta replays, 12.10.2019 lähtö 7.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Makethemark aloittaa tänään uuden superkauden?

Viikon Vieras: Mikä on miehiään Ranskan huippulähtöjen mystinen suomalaisnimi?

Ranch Kellyn mystinen ongelma ei luultavasti vakavaa - ura saattaa jatkua

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video