Uutiset

Ala-Rantalalla suursuosikki ja makoisa yllättäjäehdokas Superlauantaille

Ville Toivonen
Antti Ala-Rantalan hevoset eivät huilaa, vaikka mies on sairaslomalla.

500 000 euron jackpotin myötä Vermon ja Seinäjoen kesken jaetulla Toto75-kierroksella on mahdollisuus voittaa jopa miljoona euroa.

Antti Ala-Rantala toipuu vielä Porin pahasta kolarista ja on virallisesti sairaslomalainen, mutta tallin hevoset eivät huilaa.

Niistä M.T. Master Don on voittanut viisi kertaa putkeen ja on yksi kierroksen suurimmista ennakkosuosikeista. Pelillisesti mielenkiintoisempi voi kuitenkin olla kakkoskohteen suht tuore tulokas, Norjan kylmäverinen Sjö Vinn.

Se juoksi elokuussa Bollnäsissä ennätyksekseen 21,4 lähdössä, jossa kohtasi mm. kivenkovan Odd Heraklesin. Suomessa Sjö Vinn mahtuu vielä rahasarjoihin ja juoksee sellaisessa lauantainakin. Aloitus uudessa kotimaassa oli lupaava.

”Sjö Vinn yllätti todella positiivisesti ensimmäiseen Oulun starttiin. Se meni 26,4 ja oli neljäs, vaikka valmistautuminen jäi puutteelliseksi ja startti ajettiin liian tiukalla sekillä ja turhan painavana.”

”Tiistain hiitin perusteella startti vei kovasti eteenpäin. Juha (Länsimäki) sanoi, että tämähän on kuin eri hevonen. Ja onhan tämä juossut Ruotsissa kovissa lähdöissä ja mennyt siellä kovat ennätykset.”

"Tiistain hiitti nosti sen verran odotuksia, etten yllättyisi sijoituksesta kolmen sakissakaan", Ala-Rantala vihjaaVeikkauksen nettisivuilla.

Vermon ja Seinäjoen ravit starttaavat lauantaina kello 17, ja Toto75 sulkeutuu seitsemältä.

Linkit vihjeisiin Veikkauksen nettisivuilla

Superlauantain laajat tallikommentit

Hevoskohtaiset vihjeet Superlauantain Toto75-kierrokselle

Superlauantain Toto75-ennakkostudio

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vermo jatkamassa Perkkaalla 2030 jälkeenkin - Hippoksen muuttokin lähempänä

MT Ravit: "Kyl meillä reenataan raskailla kengillä ja sitten starttiin niin keveään kuin vain saa"

Pekka Korven synttäriviikot huipentuvat juhlalähtöihin

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video