Uutiset

Ravit ja jalkapallo lyövät jälleen kättä Vermo Areenalla

Jari-Pekka Rättyä
Vermoon odotetaan samanlaista tunnelmaa ja väenpaljoutta kuin Mestarien Liigan finaalissa nähtiin.

Suomen jalkapallohistorian tärkeintä ottelua voi seurata tänään kisakatsomossa Vermossa.

Edellisen kerran jalkapalloa jännättiin maan pääraviradan jättiscreeniltä kesäkuun alussa, kun noin 700 Liverpool-fania täytti ravintola Ravillan lehterit Mestarien Liigan finaalin merkeissä.

Tuolloin ilta päättyi riemukkaisiin voitonjuhliin, ja samaa toivotaan tänään, kun Suomi kohtaa kello 19 alkavassa EM-karsintaottelussa Liechtensteinin. Voitto varmistaisi historiallisen lopputurnauspaikan jo ennen viimeistä kierrosta.

Tunnelma on taas taattu.

"Kaikki aitiot ja 300-400 pöytäpaikkaa on varattu, mutta reuna- ja alapaikoille mahtuu vielä. Näkyvyys isolle screenille ei ole yhtä hyvä kuin keskipaikoilta, mutta pienempiäkin monitoreja löytyy ja tunnelma on kaikille sama - jotain ihan muuta kuin yksin kotona", Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä mainostaa.

Tällä kertaa hän uskoo ravi-ihmisten jäävän yleisön joukossa vähemmistöksi.

"Arvioisin, että ravi-ihmisiä on noin 20 ja muita 80 prosenttia. Mutta se on meille hieno mahdollisuus promota raveja ja Vermoa, sillä kohderyhmä on juuri oikea: urheilusta kiinnostuneita ihmisiä", Häyhä näkee.

Vermon jalkapallo-iltaan on ilmainen sisäänpääsy. Katsomoravintola Ravilla aukeaa kello 18.15, ja ravintola Voltti palvelee ennen ja jälkeen ottelun. Sisäänkäynti Vermoon tapahtuu terassilta raviradan puolelta.

Lue myös: Kisakatsomo Vermossa – Suomen historian tärkein jalkapallo-ottelu livenä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vermo jatkamassa Perkkaalla 2030 jälkeenkin - Hippoksen muuttokin lähempänä

Pekka Korven synttäriviikot huipentuvat juhlalähtöihin

Kavioliigan syyshuipennus floppi radoilla – yleisö jäi tv:n ääreen?

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video