Uutiset

Mascate Match ja Raskolnikov Frido Magic Mondayn tähtinä

Anu Leppänen
BWT Echo (9) kurotti vuosi sitten 2-vuotiaiden Kasvattajakuunussa Raskolnikov Fridon ja voittaja Sahara Peyoten (2) välistä kakkoseksi. Tänään se ja Raskolnikov Frido kohtaavat välierissä.

Kaikki Turun Toto65-kohteet ovat tänä iltana 3-vuotiaiden Kasvattajakruunun välieriä. Kolme muuta kohdetta ajetaan Joensuussa.

Välieristä pyörein, tammojen ensimmäinen erä, jää kohdelähtöjen ulkopuolelle. Siinä Oulun Kärppien raviliigavarsa Mercedes Match starttaa ykkösradalta rattaillaan oululaislähtöinen ruotsalaisvieras Jorma Kontio.

Toisessa erässä starttaa 90-prosenttisesti Toto65-pelissä rastattu Mascate Match. Sen viime esitys Ruotsin Breeders Crownissa oli niin kova, että tappiota on vaikea kuvitella. Kovimman vastuksen tarjonnee Timo Korvenheimon formitallin First Class Lady.

Oriiden ja ruunien ensimmäisessä välierässä iskevät yhteen Kymenlaakso-ajon voittaja Sahara Peyote ja kolmonen MAS Dominant. Parempi lähtöpaikka nostaa MAS Dominantin ykkössuosikiksi. Revanssimielellä lähtee ykkösradalta matkaan Kouvolassa lähtöön laukannut Main Stage.

Toisessa erässä arpa heitti kriteriumvoittaja Raskolnikov Fridon ykkösradalle, joka ei välttämättä ole sille mieleen. Kakkosradalta yrittää heti lähdössä ohi Kriteriumin kolmonen BWT Echo. Takarivistä väijyy yllätystä Tapparan raviliigavarsa Marschall Match.

Finaalipaikkoja raviliigavarsoista tavoittelevat myös Lahden Pelicansin Piece Of Glory, Mikkelin Jukurien Tingaling ja Tampereen Ilveksen Rehab.

Ravit Joensuussa starttaavat kello 18.15 ja Turussa 18.27. Kaikki lähdöt ajetaan vuorotellen. Toto65:ssä peliaika päättyy 19.35.

Antti Teivainen palaa Turussa yli kahden kuukauden sairaslomalta. Tervetuloa takaisin, Antti! Kuva: Ville Toivonen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Raviliigavarsoille jymymenestys – Antti Teivainen Mascate Matchin rattaille

Open stretchiä pitkin yllätyksiin Kasvattajakruunun välierissä

Superilta Killerillä: Kasvattajakruunun välierät ja Tammaderbyn karsinnat

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video