Ranch Kelly viihtyy uudessa elämässään - Luttinen ei myymässä - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Ranch Kelly viihtyy uudessa elämässään - Luttinen ei myymässä

Kuningatar Ranch Kellyn satu jatkuu nyt perheen parissa. Tammahan on kantava Prix d'Amerique -voittaja Maharajahista. Kellyn ympärillä on ollut kuhinaa uran päätyttyäkin, mutta Anne Luttinen ja kumppanit eivät ole ainakaan toistaiseksi tekemässä muutoksia.
Anne Luttisen arkisto
Lisää ruokaa, syön kahden edestä, tuntuu Ranch Kelly tuumaavan! Suomen lämminverikuningattaren maha näkyy jo, ja kevääksi on siis odotettavissa perheenlisäystä.

Ranch Kelly, 11, lopetti kesällä tosiaankin huipulla - kakkossijaan Suur-Hollolan finaalissa Hachiko De Veluwelle hävinneenä toiselta ilman vetoapua. Viimeinen puolikas tultiin 07-vauhtia! Se todettiin sittemmin kantavaksi Ruotsin huippuoriista, ja uusi ura on aluillaan. Heti sen alkajaisiksi on esiintynyt kysyntää sekä ME-tammasta itsestään että syntyvästä varsasta - ihmekös tuo?

"Kelly viihtyy hyvin uudessa elämässään ja kaikki tuntuu sujuvan", Anne Luttinen raportoi.

"Ei olla tekemässä mitään muutoksia ainakaan ennen varsomista. Kellystä ei olla luopumassa, mutta erilaisia yhteistyökuvioitakin on ehdoteltu. Myös varsasta on tullut tarjouksia, mutta katsotaan ensin rauhassa millainen tapaus sieltä tulee ja mietitään sitten. Onko se ori vai tamma, sekin vaikuttaa paljon? Tässä tapauksessa varsinkin tammasta voisi olla vaikea luopua."

Luttinen ja kumppaninsa Ilkka Leppä ovat tehneet kotipaikalleen Pertunmaalle hevosille olot hyviksi. Onko tallin kalustossa tapahtunut tai tapahtumassa pikaisempia muutoksia?

"Ei ihmeitä. Talliin tuli jo viime kesän tammavarsa Estelle Travian (Maharajah-Callela Benefit 13,1) ja sille saapuu samanikäinen kaveri kohta pihattoon. Tuo toinen varsa ei ole meidän, mutta pienet tarvitsevat kavereita ja liikuntaa. Valmennuksessa oleva Loveya Fashion juoksee torstaina Kouvolassa ja jatkaa vielä varmaan vähän aikaa ennen mahdollista talvitaukoa. Keväällä silläkin katsotaan sitten varmaan, ollaanko kilpa- vai siitoshevosia?"
 

Ranch Kelly: "Mitä asiaa, onko herkkupaloja?"Kesäisempi tuokiokuva Ranch Kellyn elämästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Einari Vidgrén Oy:lle kova vahvistus: Lexus Dreamin kaksivuotias veli

Huippusukuinen yhdistelmä näki päivänvalon: Ranch Kellylle orivarsa

75-karonkka: Ranch Kelly on saanut manttelinperijän

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video