Uutiset

Vanha jalkavamma reagoi Suur-Hollolassa – ”Sitä kisaa ei voi enää ajaa”

Arkistokuva: Anu Leppänen
Sekä Benjamin Evo että Veijo Heiskanen kokivat tänä kesänä kovia, mutta molemmille kuuluu jo parempaa.

Finaalissa laukannut ja jalkaansa loukannut Benjamin Evo on toistaiseksi sairaslomalla.

Benjamin Evo lähti Suur-Hollola-finaaliin yhtenä suosikeista, mutta laukka pian lähtöauton irrottua pilasi pelin. Porukan sisällä laukatessaan se sai etujalkaan jänteen yläpuolelle tällin ja pahan näköisen haavan.

Ensiapuna Jokimaalla haava ommeltiin. Jälkikontrollissa Ruotsissa selvisi, että jänne oli säilynyt ehjänä.

”Haava vaan tulehtui ja kipeytyi aika kovastikin, mutta parani antibioottikuurilla”, valmentaja Veijo Heiskanen raportoi.

Toistaiseksi Benjamin Evo on kuitenkin sairaslomalla. Se potee samaa jalkaa, jonka sääriluusta oli aiemmin lohjennut pala.

”Se jalka oli kipeytynyt ja petti finaalissa alta yhteen askeleeseen, laukka johtui yksinkertaisesti siitä. Vauhti ei ollut liian kovaa tai mitään, startit peräkkäisinä päivinä oli vaan liikaa. Jos Benjamin Evo saadaan vielä terveeksi, niin sitä kisaa sillä ei voi enää ajaa”, Heiskanen linjasi.

Muuten kirvestä ei ole heitetty kaivoon. Veijo Heiskanen uskoo, että ori voi palata yllättävänkin pian radoille. Lisätietoa saadaan, kun Benjamin Evon jalka kontrolliröntgataan kolmen viikon päästä – samoihin aikoihin kuin Veijon kuukausi sitten murtunut lonkka. Siitä hänellä on positiivisia uutisia.

”Kivut ovat hellittäneet, ja nyt pystyy jo kepin kanssa kävelemään ja ajamaan autoa. Nytkin ollaan matkalla Vaggerydiin raveihin”, Veijo kertoi Ravinetille torstaiaamuna.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Daugeard tähtää Whole Lotta Lovella ja Big Headachella Suur-Hollolaan

Yhteispohjoismaisin voimin Åbyn 64-jackpotin kimppuun

Henna Halme öisistä kauhunhetkistä: ”Oli orpo tunne”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video