Uutiset

Mika Forss hurjana Bodenissa

Arkistokuva: Ville Toivonen
Mika Forss oli vauhdissa Timo Nurmoksen hevosilla Ruotsin lauantain 75:ssä Solängetissä.

Mika Forss ei jättänyt muille ohjastajille kuin murusia Bodenin torstain lounasraveista. Avauslähdön laukan jälkeen tuli neljä perättäistä tolppaa.

Bodenin lounasravit ovat vielä kesken, mutta hämeenkyröläisen vauhti on kova, eikä ohjastettavia ole jäljellä enää kuin yksi. Avauslähdössä tuli laukka alkuun Antonio American kanssa. Ruuna teki hirmujuoksun sekin, ja nousi vielä kakkoseksi. Shown tahti kiihtyi, vaikka kakkoslähdön suosikilla Dante Godivallakin (Up And Quick) tuli iso lähtölaukka. Kolmevuotias ori kuitenkin melkein leikitteli vielä kymmenien metrien menetyksenkin jälkeen vastustajien kanssa ja meni täyden voltin 15,1.

Sen täytyi kulkea laukan jälkeen tosilujaa, ja syksyn Kriterium vaikuttaa kiinnostavalta Samu Sundqvistin valmennettavalle. Omistaja Ingemar Hultqvist on vastuuvalmentaja, mutta Sundqvist huolehtii kaikesta käytännön tekemisestä. Ung I Norr -lähdön ykkönen oli 50000 kruunun arvoinen, ja kaikkiaan oriilla on neljä voittoa viidestä startista.

Seuraavat kolme lähtöä menivät Forssn ajokeilta ilman harha-askelia, ja viiden lähdön jälkeen muille ohjastajille oli tosiaan jäänyt Bodenista vain vähän.

Forss jatkaa Bodenista Bergsåkerin perjantain T75-raveihin ja ajaa samalla radalla myös lauantaina.

Pääset tästä Forssin Ruotsin tuloksiin.

Tästä pääset T4-lähtöjen videoihin (Dante Godiva juoksee kohteessa kaksi). 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Örebro ja Vincennes

Päivän ravit: Seinäjoelle tai Ruotsin potin metsästykseen

Mattias Djuse juhli Eskilstunassa Vidgrénien hevosilla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video