Readly Express nappasi leikitellen revanssin - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Readly Express nappasi leikitellen revanssin

Arkistokuva: Anu Leppänen
Timo Nurmoksella ja Björn Goopilla oli aihetta juhlaan sunnuntaina Vincennesissä, kun Readly Express vei suvereenisti Prix de Francen.

Useamman haastajan laukkailtua Timo Nurmoksen tähtihevonen hallitsi Prix de Francea mielin määrin.

Kaksi viikkoa sitten Prix d'Ameriquessa urheasti kolmanneksi taistellut Readly Express juhli sunnuntaina Vincennesissä ajetussa Prix de Francessa. 2100 metrin autolähtönä ajettu klassikkokisa oli Björn Goopin ajaman oriin suvereenia näytöstä sen jälkeen, kun Readly Express eteni keulaan ja useampi vastustaja laukkasi itsensä pois pelistä.

Jean-Michel Baziren talli juhli Prix d'Ameriquessa, mutta tänään ei ollut Baziren tallin päivä. Heti lähtösuoralla nimittäin laukkasivat mahdollisuutensa paitsi Prix d'Amerique -voittaja Belina Josselyn, myös tallikaverit Looking Superb ja Davidson Du Pont. Samaan aikaan Björn Goop haki Readly Expressin kanssa kärkipaikan ja sai säädellä matkan aikana vauhdin täysin mieleisekseen. Lopussa Björn Goopilla oli aikaa tuulettaa, kun Readly Express marssi eleettömän helposti 157 500 euron arvoiseen voittoon ajalla 10,3/2100a.

Kärkipaikan suosiolla Readlylle antanut Uza Josselyn pinnisti kakkoseksi selvästi hävinneenä. Sisäradalta toisen radan veturiksi noussut Bold Eagle kamppaili sen kanssa tiukasti kakkossijasta, mutta joutui tyytymään kolmossijaan.

Katso Prix de France tästä:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ahT9-AGqT-c[/embed]

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Chapuy johdattaa Elitloppet-pottiin

Moni Viking voitti Harper Hanoverin ME-ajalla

Elitloppet-lauantait tuottavat lähes varmuudella ison 75-potin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video