Uutiset

Elina Laakkosen kaksivuotias EL Ideal suurvoittoon Meadowlandsissa

Ville Toivonen
Åke Svanstedt valmentaa Elina Laakkosen uutta superlupausta EL Idealia.

Kaksivuotias EL Ideal voitti viime yönä Suomen aikaa The Meadowlandsissa oriiden ja ruunien Kindergarten Classicin finaalin. Ykköspalkinto oli 125730 dollaria.

Åke Svanstedtin valmentama ori EL Ideal (Muscle Hill) ravasi keulasta mailin kilometriaikaan 10,3. Andy Miller ohjasti Elina Laakkosen Emp Invest Oy:n omistamaa lupausta, joka on Laakkosen toisen huippuhevosen, nykyään siitosoriina vaikuttavan EL Titanin, täysveli. EL Idealin ennätys on 09,9, jonka se meni aiemmin syksyllä Lexingtonin The Red Milen radalla.

Ykkönen oli EL Idealin uran kolmas yhdeksässä startissa. Se on nyt tienannut 276437 dollaria. Ohjastaneen Millerin mukaan Svanstedt on onnistunut oriin kehittämisessä nappiin edetessään hitaasti, ja se näkyy nyt lisääntyneenä kypsyytenä otteissa.

Voit katsoa lauantain Meadowlandsin lähdön neljä viedolta tästä linkistä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Marko Kreivi: "Ecurie D. tauolle ja kohti siitosorihommia - saa Svanstedtillä seuraa Åbyn ennätyskaksivuotiaasta Pure Countessista"

Svanstedtin toinenkin kova kolmevuotias Southwind Tyrion loukkaantui ja siitokseen - superori Walner saatavilla vain Amerikassa

Matts Sjöblomin Amerikan kauden h-hetki: Harrisburgin huutokauppa ja lauantaina Kindergartenissa kausi pakettiin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video