Uutiset

Raviviikko huipentuu Kymenlaakso-ajoon ja Massin uuteen suurvoittoon?

Kuva: Elina Paavola
Välähdys rattaillaan Mika Forss, kuten tässä Teivon Kriterium-raveissa, on yksi raviviikon mielenkiintoisista valjakoista.

Talvi lähestyy, ja Ranskassahan on jo menossa Vincennesin Talvimeeting. Kotimaassa ratkeaa lauantaina kolmevuotiaiden Kymenlaakso-ajo ja Ruotsissa sunnuntaina Breeders Crownit, joista yhdessä Mascate Match starttaa suosikkina.

Ranskan viikon kiinnostavin lähtö ajetaan torstaina. Kymenlaakso-ajossa vyöryy esiin uusia nimiä, kuten kisan ideaan kuuluukin. Sunnuntaina Eskilstunassa ajetaan Breeders Crownin finaalit, joissa suomalaisnimistä Mascate Match (Muscle Mass) lähtee kolmevuotiaissa tammoissa suosikkina 800000 kruunun metsästykseen ja Staro Miami (S.J.'s Caviar) haastajana taistossa 1,6 miljoonasta. Ero johtuu siitä, että Staro on Ruotsissa syntynyt ja osallistuu premiechansiin, jolla tämäkin palkinto tuplaantuu.

Mitä kaikkea raviviikko 45 meillä ja muualla pitää sisällään:

Maanantai 4.11.: Lahdessa ja Seinäjoella ratkotaan Magic Monday.

Tiistai: Teivo tiistai-iltaisin on jo klassikko, jota saadaan tälläkin viikolla.

Keskiviikko: Samoin Vermon keskiviikot ovat tuttu juttu. Nyt on kyseessä vielä Kuuma Keskiviikko lähes 200000 euron bonusrahoineen kuusi oikein -tuloksille T64-pelissä.

Torstai: Tällä viikolla torstai on Oulun eli Äimäraution päivä. Pariisissa ajetaan perinteinen kova neli- ja viisivuotislähtö Prix Marcel Laurent 45000 euron ykköspalkinnosta. Porukan kovimpia nimiä ovat mm. Alessandro Gocciadoron kaksikko Vitruvio (Adrian Chip) ja Vivid Wise As (Yankee Glide), UET GP:n kolmonen Mister F Daag (Conway Hall) sekä neljän voiton putkessa kilpaileva Feliciano (Ready Cash).

Perjantai: Viikonloppu alkaa Joensuun lounailla ja illalla ravataan Turussa.

Lauantai: Kouvolan T75 sisältää hienot kohteet Kymenlaakso-ajoineen ja Kouvola-ajoineen, jossa Mika Forssin ohjastama Välähdys saa vastaansa mm. Josveisin ja Polaran. Ruotsin T75 ratkotaan Eskilstunassa, missä Timo Nurmoksen valmennettavat ovat pääosissa, kuten niin usein.

Sunnuntai: Tampereella ja Kaustisella ajetaan isänpäivän kunniaksi. Eskilstunassa ratkeaa neljä Breeders Crownin finaalia ja pyhänäkin pelataan siis Ruotsin T75-peliä. Suomalaistammat Mascate Match ja Staro Miami ovat hyvin esillä ennakkokaavailuissa.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Reima Kuislan ykköskaarti sairaslomalla

Nurmoksen "Normandian maihinnousu" taas käynnissä: Chicharita lähti jo - Calgarykin ehkä menossa

Pauli Savolainen liisasi Iikka Nurmoselle siirtyneen Fantom Factorinsa kasvattajalle - muistelee menestysaikoja lämmöllä muttei kaipaa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video