Uutiset

Yllättävä tilanne Yonkers Trotissa

Tiistaina arvottiin radat Amerikan ravien toisen Triple Crown-osakilpailun Yonkers Trotin finaaliin, ja järjestäjät joutuivat yllättävän tilanteen eteen. Molemmista lauantaina ajetuista karsinnoista neljä parasta pääsi finaaliin, mutta kun toisen karsinnan neljännestä sijasta saatiin tasapääjuoksu, ei säännöissä ollutkaan kohtaa, joka olisi ratkaissut ongelman.

Finaali ajetaan ensi lauantaina New Yorkin liepeillä sijaitsevalla puolen mailin eli reilun 800 metrin radalla, ja järjestäjät ratkaisvat ongelman ottamalla finaaliin molemmat toisessa karsinnassa neljänneksi sijoittuneet, Montrell Teaguen ajaman Di Oggin ja Marcus Johanssonin ohjastaman Southwind Hydron. Yonkers Trot ajetaan 63. kertaa, ja sen ykköspalkinto on 250000 dollaria. Kyseessä on iltaraveina ajettavien kisojen viides lähtö, ja se ratkeaa Suomen aikaa keskellä yötä.

Viime vuonna Marion Marauder saavutti yhdeksäntenä ravurina Triple Crownin, mutta tänä vuonna uutta legendaa ei saada. Skandaalinkäryisellä tavalla The Hambletonianin voittanut Åke Svanstedtin ajokki Perfect Spirit ei ole mukana Yonkersissa. Sehän sai Hambon Ron Burken valmentaman What The Hillin tultua siirretyksi alaspäin tuloslistoilla murtautumisen takia, eikä Pohjois-Amerikan tilastoykkönen valmentajalistoilla, Burke, saanut vieläkään Hambletoniania vyölleen. Sen sijaan Svanstedtin Zweig Memorialin 36-kertoiminen yllätysvoittaja Yes Mickey voitti Yonkers Trot-karsintansa ja on mukana taistelussa.

Yonkers Trotin finalistit 2017, poikkeuksellisesti yhdeksän valjakkoa:

1-Devious Man (Andy Miller), 2-Di Oggi (Montrell Teague), 3-Southwind Cobra (Matt Kakaley), 4-Guardian Angel AS (Jason Bartlett), 5-Southwind Hydro (Marcus Johansson), 6-Yes Mickey (ainoa ruuna, Ake Svanstedt), 7-Money Macintosh (Jordan Stratton), 8-Another Chapter (Dan Dube), 9-Top Flight Angel (Brian Sears, takarivistä).

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Esa Pehkonen satsaa Orimattilaan - Amerikassa menestystä toi tuoreimpana Temporal Hanover

Ecurie D voitti ylivoimaisesti Amerikan debyyttinsä - Atlanta tammojen ME-tulokseen 07,7

Juuri nyt: Amerikan ravien fani Niko Niinikoski ja tammansa Angela D. Garden aloittavat uransa Metsämäessa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video