Sobel Conway ei sittenkään MM-lähtöön – ”Puhallettiin peli poikki” - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Sobel Conway ei sittenkään MM-lähtöön – ”Puhallettiin peli poikki”

Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Sobel Conway jatkaa toistaiseksi kotimaassa - tai mahdollisesti Ruotsin mestaruudessa, jos vire sitä edellyttää.

Tallikavereiden alisuorittamiset viime viikonloppuna Turussa saivat Sobel Conwayn taustajoukot pyörtämään päätöksensä Amerikan-reissusta.

Ravinetti uutisoi viime viikon torstaina Sobel Conwayn saaneen kutsun Yonkersin radalla 12. lokakuuta juostavaan MM-lähtöön ja omistajien Kari Lähdekorven ja Arvo Ylitalon hyväksyneen kutsun. Tänään kelkka kuitenkin kääntyi.

Harrin (Koivunen) hevosista tosi moni alisuoritti viime viikonloppuna, ja nimenomaan meidän hevoset. Ei ne kipeitä olleet, tai ainakaan niistä ei ole mitään löytynyt, mutta nyt olisi pitänyt lähteä epävarmalla mielellä ja vähän kuin valmiiksi lyötynä pitkään reissuun”, Kari Lähdekorpi perustelee.

”Ennen reissuun lähtöä ei olisi ehditty ajaa yhtään testilähtöä, joten puhallettiin peli poikki. MM-lähdön promoottori Klaus Koch oli tosi tyytyväinen siihen, ettei haluttu lähteä pelkästään huvimatkalle ja erityisesti siihen, että nyt ehtii tilalle saattaa ehtiä kutsumaan toisen hevosen Euroopasta. Verikokeet matkaa varten olisi pitänyt ottaa huomenna, ja sen jälkeen hevosen vaihtaminen ei olisi ollut enää mahdollista.”

Ratkaisu mahdollistaa teoriassa myös paluun Sobel Conwayn alkuperäiseen kilpailusuunnitelmaan eli osallistumiseen MM-päivänä 12. lokakuuta Ruotsin mestaruuslähtöön.

”Ainakin aikaa tarkkailla hevosen tilannetta ja tehdä päätös jää eri tavalla, kun ei tarvitse ajatella lentokuljetusta”, Lähdekorpi näkee.

Lue myös: Sobel Conway Yonkersin MM-lähtöön 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kouvolan 75-ravit kanavalla 26 – studiossa Martti Ala-Seppälä ja Kari Lähdekorpi

Uutisviikko minuutissa: Pylkkänen, Sarkama, Lähdekorpi, Välkyn Tuisku, Face Time Bourbon

Lähdekorpi ostoksilla – kymppiaikainen kruunumiljönääri Koivuselle treeniin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video