Uutiset

Joriini ja Metkutus lähtevät edustamaan Suomea ensi viikolla

Antti Savolainen
Joriini ja Hannu Hietanen starttaavat ensi perjantaina Bergsåkerissa taisteluun 150000 kruunun ykköspalkinnosta.

Pohjoismainen kylmäverikilpailuyhteistyö tuntuu tiivistyvän. Ensi perjantaina Bergsåkerissa ajetaan 150000 kruunun ykköspalkinnosta ja pohjalaiset Joriini sekä Metkutus ovat mukana taistossa.

Viime viikonloppuna Turussa mentiin PM:n merkeissä 30000 euron ykköspalkinnolla. Tänä lauantaina ajetaan Färjestadissa Unionskampen vastaavalla 300000 kruunun ykkösellä. Ensi viikon perjantaina siis Sundsvallin kaupungissa Bergsåkerin radalla on taas kova kansainvälinen kylmäverilähtö Sleipners Nordiska Kamp, jossa on siis mukana jälleen suomenhevosväriäkin.

Kuninkuusravien viitonen Joriini ja seitsemäs Metkutus ovat mukana raveissa, joissa kilpailee vain kylmäveriravureita - tapaus on nimeltän Sleipnerdagen. Sleipnerhän on ruotsalaisen kylmäverirodun nimi. Lopullinen lähtölista valmistuu maanantaina iltapäivällä, mutta suomalaisoriit ovat mukana listalla. Niiden ohjastajina nähdään vakiokuskit Hannu Hietanen Joriinilla ja Juha-Matti Paavola Metkutuksella. Ulkomaisessa rekisterissä oleville hevosille ilmoittautuminen oli tänään, ja ohessa linkin takana oleva lista lienee lopullinen.

Linkki Sleipners Nordiska Kampin ilmoittautumislistaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaustisen työmies kiittää ja kumartaa – ympyrä sulkeutuu Kuopioon

Harri Kotilainen: "En usko Costellon lyömiseen"

Kuninkuuskilpailijat Ravinetin esittelyssä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video